Tim Drone

Fotbalist vindecat de coronavirus a vorbit despre boală: ”Nu știi ce se întâmplă. Mă gândeam că a doua zi mă voi trezi fără să respir”

Jucătorul Fiorentinei, German Pezzella, s-a vindecat de coronavirus și acum a vorbit despre boală: ”Niciodată nu știi ce se întâmplă. Mă gândeam că a doua zi mă voi trezi fără să fiu capabil să respir. Dacă va fi complicat sau nu. Am încercat să fiu calm, ca să nu-i sperii pe oamenii la care țin.

Dar în interior, când ești în pat sau citești știrile, îți amintești că ai virusul. Și te temi că, fiind sportiv, boala va avea repercusiuni asupra plămânilor tăi. Sunt multe întrebări pe care ți le pui”, a povestit Pezzella. La clubul la care joacă alte opt persoane aveau deja COVID-19.

Virusul ăsta nu e deloc clar. Nu se știe mare lucru despre modul de recuperare sau ce se întâmplă după, dacă devii imun sau nu.

Citești ceva, dar unii spun într-un fel, alții în altul. În Italia, în ultimele zile, a existat o dispută dacă masca ajută sau nu. În Lombardia este deja obligatorie. Toate astea generează incertitudine”, a mai spus argentinianul.

German Pezzella a lăudat măsurile luate în țara sa natală. ”Argentina a avut astfel un avantaj în încercarea de a preveni ce se întâmplă în cealaltă parte a lumii”, a zis sportivul.

Problema este că nimeni nu este în siguranță, pentru că simptomele sunt diferite de la o persoană la alta. ”Unul dintre colegii mei a petrecut o noapte întreagă cu o febră 39, pe care nu a putut să o suporte și atunci a fugit la spital.

Altul a avut două zile 38, apoi i-a scăzut, după care a făcut din nou febră mare. Iar pe mine m-a afectat într-un cu totul alt mod”, a explicat fotbalistul.

https://www.stiridecluj.ro/
Visits: 26

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *