Tim Drone

Ministrul Sănătății, mesaj către cetățeni cu prilejul Sărbătorilor Pascale: Trebuie să menținem mai mult ca niciodată restricțiile și regulile

Ministrul Sănătății a transmis un mesaj către cetățeni cu prilejul Sărbătorilor Pascale. Nelu Tătaru susține că este necesar ca în aceste 2 săptămâni critice să menținem, mai mult că niciodată, restricțiile și regulile de distanțare socială, chiar dacă este şi mai greu în acest momente.

„Stimați Concetățeni,

Intrăm în perioada Sărbătorilor Pascale, unii dintre noi așteptând Învierea Domnului, ceilalți Sărbătoarea Floriilor.

Paştele este cea mai veche şi importantă sărbătoare a creştinătăţii, care a adus omenirii speranţa.

Este Sărbătoarea familiei celebrată întotdeauna  împreună cu cei dragi.

Anul acesta este unul special, în care trebuie să înțelegem că vom sărbători altfel, spre binele nostru și al apropiaților.

Viața noastră s- a schimbat, trăim vremuri de nesiguranță, cu restricții pe care nu le credeam posibile.

Din nefericire, în această luptă am pierdut vieți și unii dintre noi sunt acum în doliu, iar alții  îngrijorați pentru cei care luptă cu boala.

Dragi români,

Este necesar ca în aceste 2 săptămâni critice să menținem, mai mult că niciodată,  restricțiile și  regulile de distanțare socială, chiar dacă este şi mai greu în acest momente. În acest fel vom salva viețile noastre și ale apropiaților și ne vom reuni curând sănătoşi.

Gândurile mele se îndreptă către toți cei care lucrează acum pentru noi in toate domeniile de activitate.

Un gând special către toți colegii mei din sistemul sanitar care se află în linia întâi și cărora le doresc putere de muncă și le solicit ca în aceste zile de grea încercare să dea, încă o dată, dovadă de responsabilitate și solidaritate. Întotdeauna personalul medical a știut să răspundă prezent și să își onoreze meseria.

Numai împreună vom putea să trecem de această perioadă și vom putea face ca, anul viitor, să ne strângem în brațe cu ocazia Sărbătorilor Pascale”, a zis Tătatu.

https://www.antena3.ro/

Visits: 21

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *