Tim Drone

Ce completez pe declarație pentru a mă deplasa acasă la iubita mea? Răspunsul oficial

În această perioadă plină de restricții, oamenii au ajuns să se întrebe sub ce formă pot să meargă acasă la iubită/iubit.

Grupul de Comunicare Strategică a oferit un răspuns în acest sens.

Important de menționat este că întrebarea completă a fost: „Ce pot completa pe declarația pe proprie răspundere pentru a mă deplasa până la domiciliul iubitei mele? Menționez ca deplasarea se va face cu autovehiculul personal.”

Ce pot completa pe declarație pentru a mă deplasa acasă la iubita mea?

 

Răspuns: „În cuprinsul art. 1 al Ordonanței militare nr. 3/2020 sunt menționate concret excepțiile de la interdicția privind circulația persoanelor în afara locuinței/gospodăriei.”

Autoritățile au atașat un link de la care cei interesați pot descărca și consulta declarația pe proprie răspundere, unde există posibilitatea bifării motivului deplasării, „care trebuie să fie unul justificat”.

„Măsura de a interzice deplasările care nu sunt urgente sau absolut necesare a fost dispusă pentru a preveni răspândirea infecției cu noul coronavirus prin limitarea contactelor cu persoane care ar putea fi infectate, unele fiind asimptomatice”, a menționat GCS.

sursa:Grupul de Comunicare Strategică

 

Visits: 22

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *