Tim Drone

Speak a făcut primele declarații despre nunta cu Ștefania. Când va avea loc evenimentul. „E ca și luată”

În ediţia Asia Express,  difuzată marţi, 14 aprilie, Speak şi-a luat inima-n dinţi şi a cerut-o de soţie pe Ştefania. Atunci când concurenţilor li s-a cerut să scrie o scrisoare către partener, Speak a transformat-o într-o adevărată declaraţie de dragoste care s-a încheiat cu „Vrei să fii soţia mea?’.

Momentul a fost motiv de lacrimi de bucurie atât pentru Ştefania, cât şi pentru ceilalţi concurenţi, care s-au apucat imediat să facă planuri pentru viitoarea nuntă.

Pentru că toată lumea era curioasă să afle când va avea loc marele evenimeny, Speak a făcut primele declarații despre nuntă, în cadrul emisiunii „Xtra night show’.

„Nu am stabilit încă data nunții. Adică, nu am vorbit despre asta. Să așteptam să treacă nebunia asta legată de coronavirus și vedem pe urmă ce o să fie.

E ca și luată, nu o să stam opti ani până facem nunta. Să treacă pandemia și să ne apucăm de organizare. De fapt Ștefania să se ocupe. O las pe  ea să organizeze’, a declarat artistul în cadrul emisiunii de la Antena 1.

sursa:viva.ro

Visits: 28

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *