Tim Drone

Cine este soția lui Sorin Bontea. Sunt împreună de peste 30 de ani și au doi copii. Imagine de la nunta celor doi

De
Livia Lixandru,

Joi, 23 aprilie 2020, 16:10

Numele lui Sorin Bontea este pe buzele tuturor acum, după ce a câștigat Asia Express alături de Răzvan Fodor. Bontea e căsătorit de peste 25 de ani cu soția lui, a cărei identitate este învăluită în mister. În urmă cu ceva timp, acesta a vorbit despre mama copiilor săi.

„Suntem împreună din 1989 şi ne-am căsătorit în 1994. Ne-am cunoscut la o petrecere, într-un grup de prieteni, iar eu am fost cel care a făcut primul pas.

La prima întâlnire ţin minte că i-am dat un trandafir roşu şi de atunci îi dăruiesc mereu trandafiri roşii, îi plac foarte mult. Apoi i-am gătit mâncare chinezească, a spus Sorin Bontea într-una din rarele intervenții despre soția sa, potrivit VIVA!

Într-un interviu acordat Unica, chef-ul a povestit că și soția lui gătește foarte bine. „De cele mai multe ori gătește soția, și o face extrem de bine, preparatele ei sunt de nota 10. Am și eu un chef în bucătărie!”, a afirmat el.

Citeşte şi:

Sorin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat Asia Express, sezonul 3, și premiul de 30.000 de euro

Centrul privat din Galați, unde 20 de oameni au murit de COVID, avea cazați de două ori mai mulți bătrâni decât capacitatea. Pe 22 aprilie, Ministerul Muncii a dublat-o din condei

Conducerea de la Crucea Roșie și Antonel Tănase, secretar general al lui Orban, au decis ca Crucea Roșie să plătească postările de pe Facebook ale Guvernului

Un jurnalist spaniol, surprins de ce a văzut în București în plină pandemie: „Asta e România!”

GSP.RO

Un jurnalist spaniol, surprins de ce a văzut în București în plină pandemie: „Asta e România!”


Horoscop 28 aprilie 2020. Scorpionii ar trebui să lase trecutul în urmă

HOROSCOP

Horoscop 28 aprilie 2020. Scorpionii ar trebui să lase trecutul în urmă

Urmărește cel mai nou VIDEO

Visits: 12

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *