Tim Drone

Iubitul Andreei Marin, declarații neașteptate despre relația cu vedeta. Cei doi își doresc să devină părinți. „E o dorință foarte mare”

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de trei ani. Cei doi locuiesc deja împreună și își doresc foarte mult să devină părinți. Iubitul vedetei a făcut declarații emoționante despre relația lor,  în cadrul emisiunii La Măruță, de la Pro tv

Andreea și Adrian au bifat una din rarele apariții împreună la emisiunea lui Cătălin Măruță, unde au vorbit despre perioada de izolare și planurile de viitor.

„Eu îmi continui activitatea profesională aproape în fiecare zi, dar în paralel îmi susțin și jumătatea. Suntem un întreg. (…) Andreea este o ‘zână’ care muncește foarte mult”, a spus Adrian Brâncoveanu în emisiunea lui Măruță, potrivit VIVA!

Întrebat de prezentator dacă își dorește copii, iubitul Andreei Marin a fost sincer. „Bineînțeles că ne gândim la acest lucru, e o dorință foarte mare, cred ca e dorința fiecărui om să procreeze’, a mărturisit tânărul diplomat.

„Considerăm că nu e o întâmplare, ne-am întâlnit într-un
moment în care chiar aveam nevoie unul de celălalt”, a spus Andreea Marin,
aflată în izolare cu iubitul și fiica sa.

„Violeta găteste cel mai mult în perioada asta, e un sprijin de nădejde pentru noi, chiar îi mulțumim, de multe ori noi nu reușim să ne ridicăm de la masa de lucru. Ea gătește foarte bine, sunt foarte mândră de ea”, a spus Andreea despre fetița ei de 12 ani.

Visits: 9

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *