Tim Drone

Adela Popescu a dezvăluit ce face împreună cu soțul ei, după ce adorm copiii. „Le așteptăm în fiecare zi”

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Au împreună doi copii și o căsnicie așa cum au visat. Vedeta PRO TV a povestit cum își petrece timpul cu familia ei în izolare și cum profită de momentele de relaxare, atunci când băieții merg la somn.

„În general, tabieturi există doar dacă cei mici au chef să se joace împreună și nu stăm cu ei sau dacă fac un puzzle, atunci noi apucăm să bem o cafea și să simțim că avem tabieturi.

După ce ei merg la somn, ne uităm la un serial (Homeland în această perioadă), mâncăm înghețată și bem un pahar de vin. Sunt momentele când suntem doar noi doi și le așteptăm, în fiecare zi!”, a spus Adela Popescu pentru Click.

Atunci când a fost întrebată dacă în perioada de izolare au existat certuri între ea și Radu, Adela a fost sinceră, ca de fiecare dată.

„Noi abia acum am început să stăm din nou împreună, abia a venit acasă de o săptămână. Așa că nu putem spune că a fost o perioadă complicată. Dimpotrivă! Oricum, petrecem mult timp cu cei mici, deci nu am avea timp de certuri”, a mai spus ea pentru sursa citată.

Visits: 36

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *