Tim Drone

Adriana Bahmuțeanu oferă consiliere psihologică gratuită persoanelor afectate de pandemia de coronavirus

După ce s-a retras o perioadă de pe micul ecran, Adriana Bahmuțeanu a decis să ofere consiliere psihologică gratuită persoanelor afectate de pandemia de coronavirus.

Adriana este acum masterand în Psihologie clinică la Universitatea Hyperion și consilier de dezvoltare personală pentru familie, parenting și divorț.

În contextul pandemiei de coronavirus, Adriana a decis să se înscrie într-un program de voluntariat creat special pentru a-i ajuta pe cei afectați în această perioadă.

Îi este dor de televiziune

„Acum ceva timp am câștigat niște bani în urma unui proces cu o firmă de salubritate. Și, pentru că anul acesta contractul meu cu Antena s-a terminat, m-am gândit să folosesc banii pentru salubrizarea mea interioară și să mă ocup de mine, să îmi termin masteratul și formarea în terapie sistemică.

Între timp a venit Covid, așa că am citit vreo 50 de cărți, m-am «salubrizat» să  îmi ajungă vreo 5 ani și aștept vremuri mai bune. Chiar vreau să îmi reiau activitatea și să mă întorc în presă, pentru că prima iubire nu se uită niciodată.

Dar mi-a folosit enorm perioada asta şi uneori simt că nu am timp să fac tot ce mi-am propus într-o zi. Acum ar fi trebuit să facem practică în Spitalul Obregia. Pentru că nu se poate, facem voluntariat și e chiar mai bine, pentru că sunt cazuri diverse și uneori foarte grele”, a spus Adriana într-un interviu pentru Click!.

Visits: 17

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *