Tim Drone

Andreea Bălan a depus actele de divorț. Nu mai există cale de împăcare între ea și actorul George Burcea. “Îi puteți spune fostul soț”

Andreea Bălan și George Burcea au depus actele de divorț, astfel că, deși mulți mai sperau într-o împăcare, iată că nu mai există nici o șansă, pentru că artista a luat o decizie importantă.

Într-o emisiune TV, Andreea Bălan a spus că i se poate zice lui George Burcea “fostul soț”, pentru că actele de divorț au fost depuse.

“Îi puteți spune fostul soț, pentru că actele deja s-au depus”, a spus Andreea Bălan. Cei doi nu vor putea divorța la notar, pentru că la mijloc sunt doi minori și va trebui să fie stabilită custodia micuțelor.

Nu a sunat-o să îi spună la mulți ani!

Joi a fost ziua de nume a actorului, dar și a vedetei, pentru că o cheamă și Georgiana. Andreea Bălan a declarat că George Burcea nu a sunat-o să-i zică la mulți ani, însă ea îl va suna, pentru ca fetița cea mare să-i poată face această urare tatălui ei.

“Relațiile sunt extrem de reci și sunt doar mesaje ciudate. Timpul le așază pe toate și peste o lună, două, șapte, toată supărarea asta va dispărea”, a mai spus Andreea Bălan, potrivit Spynews.

Visits: 28

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *