Tim Drone

Beyonce donează 6 milioane de dolari pentru serviciile de sănătate din SUA

Beyoncé a făcut echipă cu fondatorul miliardar al Twitter, Jack Dorsey, anunțând o donație de 6 milioane de dolari către serviciile de sănătate mentală și fizică a americanilor de culoare care sunt afectați ”în mod disproporționat” de coronavirus.

În acest sens, organizaţia BeyGOOD a cântăreţei Beyoncé a încheiat un parteneriat cu iniţiativa #startsmall a lui Jack Dorsey, CEO Twitter, notează rollingout.com.

„Din cauza pandemiei de coronavirus, suferința este de proporții epice în rândul comunităților de culoare. Multe familii trăiesc în zone subzistente cu case care îngreunează practicarea distanțării sociale”, a scris fundația într-un comunicat.

„Comunitățile care nu aveau deja fonduri pentru educație, sănătate și locuințe se confruntă acum cu rate alarmante de infecție și decese. Și aceste comunități nu au acces la testare și îngrijiri medicale echitabile”, a continuat declarația.

În vârstă de 38 de ani, starul pop s-a implicat prin fundația ei în mai multe acțiuni de sprijin al unor comunități vulnerabile cu alimente, medicamente și alte produse de strictă necesitate.

Statele Unite ale Americii reprezintă țara cea mai afectată de coronavirus din lume. Până vineri, SUA au raportat 886.709 de persoane infectate cu Covid-19 și 50.243 de decese.

Visits: 9

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *