Tim Drone

Ce fac vedetele când #stauacasă. Vloggerița Diana Condurache: „Simt cum aș trăi ziua de duminică încontinuu de o lună”

Diana Condurache este
vloggeriță, are aproape un milion de abonați pe canalul ei de YouTube și face
parte din trupa 5GANG. Tânăra se află în izolare și povestește că îi e dor de
vremurile când era afară și nu aprecia de ceea ce îi rezerva fiecare zi.

În momentul de față, tânăra care era extrem de activă înainte de pandemia COVID-19, parcă de o lună trăiește aceeași zi încontinuu.

„Azi, mă simt ca și cum aș trăi ziua de duminică încontinuu de o lună. Tot ce fac este să mă trezesc, să fac curățenie de vreo 3 ori în casă, să mănânc de 10 ori și să mă uit la seriale. Din cauza plictiselii mi-am descoperit și o pasiune nouă, gătitul. Încerc să mă gândesc că ce se întâmplă în momentul de față nu este un timp pierdut, ci timp câștigat pentru a mă odihni și a crea mai mult content pe canalul de YouTube. Mereu încerc să pun binele în față”, a povestit vloggerita pentru Libertatea.

Diana ne-a mărturisit că, anul trecut pe vremea asta se plângea încontinuu că are foarte multe lucruri de făcut și că nu știe cum să-și mai impartă timpul, lucru care în momentul de față îl lipsește cu desăvârșire. „Anul trecut pe vremea asta țin minte că mă plângeam într-una. Știu că m-am trezit extrem de devreme și eram prost dispusă că urma o zi obositoare. Era soare, era ziua în care am filmat videoclipul piesei „Scuze”, un videoclip făcut în diverse locuri publice destul de populate. Dacă stau să mă gândesc la ziua respectivă, îmi pare rău că m-am plâns și nu m-am bucurat de tinmpul petrecut cu prietenii. Chiar îmi este dor să râdem, să ne certăm, să ne stresăm și să ne concentrăm pentru a avea un rezultat bun”, a mai declarat Diana Condurache.

Visits: 66

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *