Tim Drone

Liviu Vârciu și-a schimbat look-ul în perioada de izolare. Cum arată artistul acum. „Groaznic, groaznic. Zici că sunt fiul ploii”

Liviu Vârciu se află în perioada de izolare împreună cu iubita și fetița lor, iar acum, artistul și-a schimbat look-ul, fiind nevoit să se tundă singur. Rezultatul a stârnit amuzamentul prietenilor virtuali, mai ales că aceștia nu au avut șansa să îl vadă într-o astfel de ipostază.

Pentru că nu poate ajunge la hair stylist, artistul a luat o decizie radicală și s-a tuns singur. Mai mult, Liviu a renunțat și la barbă, însă rezultatul nu l-a mulțumit pe acesta.

Liviu Vârciu a postat pe Instagram o fotografie, iar prietenii virtuali i-au putut admira noul look. Dacă unii dintre ei au considerat că noua înfățișare îl prinde, alții cred că mai bine nu făcea această schimbare.

„Cam ăsta sunt, groaznic, groaznic. Zici că sunt fiul ploii”, a spus Liviu Vârciu amuzat.

Liviu Vârciu se pregătește să devină din nou tată. Iubita lui este însărcinată cu un băiețel, lar interpretul este în culmea fericirii, mai ales că își dorea foarte mult asta. Cei doi mai au împreună o fetiță.

Visits: 15

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *