Tim Drone

Răzvan Fodor a dezvăluit ce va face cu premiul câștigat la Asia Express. “Nici nu știm ce urmează”

Răzvan Fodor și Sorin Bontea au câștigat Asia Express, sezonul 3 și premiul de 30.000 de euro. Actorul a povestit în direct la Antena Stars, ce va face cu banii primiți după câștigarea Asia Express.

După experiența de la Asia Express, cei doi concurenți au nevoie de o vacanță lungă, în care să nu mai facă autostopul, să doarmă în condiții decente și, cu siguranță, să nu mai mănânce specialități asiatice

“Nu sunt nici bani puțini, nici mulți. Sunt buni pentru această perioadă, că nici nu știm ce urmează. Dacă vine timp de pace, plec în vacanță”, a povestit simpaticul concurent, potrivit VIVA!

“Dacă vine timp de război și stăm în casă, îi băgam în făină, apă”, a mai comentat Fodor.

Răzvan și Sorin, competiție dură alături de Speak și Ștefania

Sorin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat Asia Express, sezonul 3, în ediția de miercuri seară, după o competiție dură alături de Speak și Ștefania. Telespectatorii au avut parte de o cursă nebună și plină de neprevăzut într-una din cele mai mari metropole ale lumii – Taipei.

“Din clasa I, de când am luat premiul al doilea, nu am mai câștigat nimic… până acum! E al naibii de frumos să iei premiul întâi la orice vârstă, în orice.

Dar experiența asta a fost mai mult decât poți să descrii în cuvinte! Mulțumesc, echipei de producție @asiaexpressromania că m-ați făcut să accept aventura vieții mele!?”, a spus Răzvan Fodor.

Visits: 23

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *