Tim Drone

Secretul siluetei modelului Naomi Campbell. Face 50 de ani luna viitoare

Silueta perfectă nu este un dar de la Dumnezeu, ci rezultatul eforturilor constante și al restricțiilor. Cel puțin asta afirmă celebrul manechin britanic Naomi Campbell, 49 de ani.

Naomi a fost una dintre marile vedete ale podiumurilor de modă din întreaga lumea, aparținând unei generații de neuitat de supermodele, din care mai făceau parte Cindy Crawford, Claudia Schiffer, Elle Macpherson, Linda Evangelista ori Stephanie Seymour.

Și azi, britanicii continuă fie interesați de Naomi. Zilele trecute, cu doar o lună înainte de a împlinit 50 de ani, ea a acordat un interviu pentru tablodiul The Sun, ocazie cu care a vorbit despre secretul menținerii formei sale fizice excelente.

Naomi Campbell

Între altele, Campbell a recunoscut că nu mănâncă decât o dată pe zi.

Duminica de răsfăț

“Mănânc doar la prânz, iar duminica este «ziua mea liberă de dietă», așa că fac deserturi: prăjituri și budincă”, a afirmat topmodelul. Ia masa în fiecare zi la aceeași oră.

Cum arată un prânz al vedetei: o cană de suc ​​de legume verzi, salată de legume sau un antreu integral vegetarian. În timpul zilei, mai poate bea sucuri de fructe prospete, apă plată cu lămâie, o ceașcă de ceai verde și o ceașca de suc de aloe. Are voie două kiwi!

Nu este prima dată când modelul își dezvăluie dietele radicale. La un festival de modă din 2013, Naomi s-a hrănit timp de 10 zile doar cu sucuri de fructe și legume. “Dacă pur și simplu nu vreau să mănânc într-o zi, beau doar apă sau suc”, a mai spus Campbell.

Campbell a dezvăluit și alte practici cu care are grijă de liniile corpului ei în perioada crizei coronavirusului: exerciții fizice acasă și băi zilnice de 30 de minute cu sulfat de magneziu, sare kosher și oțet.

Campbell a devenit foarte atentă la ceea ce mănâncă, mai ales după ce mama sa, Valerie Morris, a pierdut bătălia cu cancerul: “Nu beau alcool şi nu mai mănânc carne de porc şi de pui. Când membrii familiei tale au avut cancer, devii mai atent la ceea ce mănânci”. Naomi nu folosește lactate și gluten în alimentația sa.

Visits: 27

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *