Tim Drone

Ce făceau vedetele anul trecut pe vremea asta. Alina Ceușan: „Am prins fix atentatele cu bombă din Colombo”

Acum abia așteaptă să
iasă din casă și să se plimbe în voie pe străzi, însă fix acum un an, Alina Ceușan
nu știa ce să mai facă pentru a ajunge cât mai repede acasă sau pentru a se
adăposti. Aflată în Sri Lanka, Ceușan a nimerit fix în mijlocul atentatelor.

Anul trecut, la finele lunii aprilie, după atentatele din Sri Lanka, Alina Ceușan era dată dispărută după ce prietenii nu reușeau să ia legătura cu ea. Toți ce care știau că este în vacanță în Asia s-au îngrijorat teribil. Din fericire, concurenta de la „Asia Express” a fost în afara oricărui pericol și s-a întors teafără acasă.

„Anul trecut pe vremea asta eram în Sri Lanka pentru un proiect foto. Am fost acolo să fotografiem o campanie pentru un brand de haine într-un peisaj diferit. Totuși, la sfârșitul vacanței ne așteptau câteva momente de groază pentru că am prins fix atentatele cu bombă din Colombo înainte să plecăm spre casă. Totul s-a sfârșit cu bine, însă nu am reușit să ne întoarcem în țară în timp util”, a povestit Alina Ceușan pentru Libertatea.

Chiar dacă a fost o vacanță care nu s-a terminat prea bine, Alina nu s-a speriat într-atât de tare, încât să-i frică să călătorească, dovadă că la scurt timp a plecat din nou în Asia, de această dată în Filipine și Taiwan, unde a filmat pentru reality show-ul „Asia Express”. Și după ce trece pandemia COVID-19, Ceușan are de gând să călătorească la fel de mult. Până atunci, blonda stă în izolare și își îndreaptă energia către activitățile indoor. „Acum suntem acasă în izolare de mai bine de o lună și încercăm să ne bucurăm de acest timp așa cum putem: muncă remote, spoer, muzică, plajă, liniște. Pentru noi, viața de online și proiectele continuă fie ele și pe Skype. Viața merge înainte”, a mai completat fosta concurentă de la „Asia Express” sezonul 3.

Visits: 22

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *