Tim Drone

Actrița Ilona Brezoianu și-a descoperit talentul în bucătărie. „Știu să fac și ciorbă, lucru de neimaginat în trecut”

Actrița Ilona Brezoianu, interpreta personajului Flori din serialul „Mangalița”, s-a reprofilat în toată această perioadă de când este în izolare. Tânăra poate oricând să se angajeze în bucătăria unui restaurant.

Chiar dacă de pe 15 mai se vor ridica unele restricții, Ilona Brezoianu este conștientă de faptul că teatrele și platourile de filmare vor mai avea de așteptat până să-și reia activitatea. Cu alte cuvinte, actrița s-a împăcat cu ideea că va mai trebui să stea acasă, în izolare. Chiar dacă are cu ce să-și umple timpul, mai ales că și-a mutat activtatea de la teatru în mediul online, cel mai teamă îi este că va ieși din carantină nu doar un adevărat masterchef, dar și cu câteva kilograme în plus.

„Nu că mi-am descoperit veleități de masterchef, am devenit unul în adevăratul sens al cuvântului. Știu să fac și ciorbă, lucru de neimaginat în trecut. (râde). Ba chiar a început să-mi placă din ce în ce mai mult să gătesc. Înainte, timpul nu mă ajuta prea tare să mă ocup în mod special de bucătărie, acum petrec foarte mult în jurul aragazului”, a povestit pentru Libertatea Ilona Brezoianu.

Visits: 12

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *