Tim Drone

Kanye West a fost adăugat în topul Forbes al miliardarilor, dar asta l-a supărat tare. Ce a scris în mesajul său de protest către redacție

Kanye West a fost adăugat pe lista celor mai bogați oameni din lume, dar asta l-a nemulțumit profund. Soțul lui Kim Kardashian a reacționat surprinzător când a auzit că revista Forbes i-a estimat averea la 1,3 miliarde de dolari.

Kanye West s-a supărat și a trimis un mesaj redacției Forbes, în care a explicat ce-l nemulțumește: averea lui este, în realitate, mult mai mare, iar valoarea ei reală este cu două miliarde de dolari în plus.

„Nu este de un miliard”, a scris Kanye West. „Sunt 3,3 miliarde de dolari, dar nimeni de la Forbes nu știe să numere” a scris el, potrivit news.com.au.

Jurnaliștii de la Forbes au arătat că
în ultimii 40 de ani doar două persoane au pus la îndoială
estimările averii lor, înainte ca soțul lui Kim Kardashian să o
facă acum: prințul Alwaleed bin Talal, membru al familiei regale
saudite, și președintele Donald Trump.

Forbes i-a evaluat activele din firma
„Kanye, Inc”, și a luat în calcul și colaborarea sa cu Adidas,
casa de discuri G.O.O.D. și proprietățile sale. Estimarea a scăzut
datoriile și bunurile care nu pot fi transformate în bani lichizi,
arată sursa citată.

Reprezentanții Forbes au explicat de ce nu l-au nominalizat încă de anul trecut pe Kanye West: nu au avut suficiente date asupra averii sale și nu puteau să-l creadă pe cuvânt ori să dea crezare zvonurilor din industria muzicală.

Kanye a mai spus că „nu este un tip obsedat de cifre”, dar totuși era mult prea preocupat pentru obținerea titlului de miliardar, au spus cei de la Forbes.

Semnatarul articolului Forbes, Zack O’Malley Greenburg, a remarcat cu umor că „după luni de solicitări ale redacției, superstarul hip-hop a dezvăluit datele sale financiare, inclusiv despre adidașii care-i poartă marca, Yeezy”.

Alte publicații au arătat că, pentru a-și dovedi spusele, Kanye ar fi trimis diferite documente financiare la Forbes.

Sursa foto: EPA

Visits: 27

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *