Tim Drone

Alin Oprea și soția lui au împlinit 22 de ani de căsnicie. Cum își trăiesc iubirea la distanță. „Locuiesc împreună cu copiii la Londra de trei ani”

De
Livia Lixandru,

Luni, 27 aprilie 2020, 17:56

 Larisa Oprea a postat
o imagine de la nuntă, pe Facebook, alături de care a scris un mesaj
emoționant: „22 de ani! Mulțumesc”.

„Astăzi se împlinesc 22 de ani de la nunta noastră. Au fost 23, pentru că suntem împreună de 23 de ani, frumoși, chiar dacă în ultimii trei ani nu mai locuim împreună ne vedem de câte ori putem, zboară el la noi, zburăm noi acasă.

Avem doi copii minunați, o familie unită și împlinită. Ne-am cunoscut pe data de 30 noiembrie la un concert Talisman, în Buzău, orașul meu natal. Eu sunt aici, dar vorbim în fiecare zi”, a menționat soția lui Alin Oprea pentru click.ro.

„Locuiesc împreună cu copiii la Londra de trei ani. Stăm în casă majoritatea timpului. Nu se știe nimic, dacă o să se mai meargă la școală anul acesta sau nu.

Aici situația nu este așa de strictă ca în România, adică nu avem poliție pe străzi, nu ne întreabă nimeni nimic în cazul în care ieșim din case.

Melissa este anul 12 la BRIT School, Adi, student anul ll la BIMM, ambele sunt cu profil muzică. Melissa are deja câteva cântece compuse de ea și lucrează împreună cu Alin la producția lor”, a mai spus soția lui Alin Oprea.

Citeşte şi:

Putem să ne îmbolnăvim doar citind știrile înfricoșătoare despre pandemia de COVID-19? Ce înseamnă „efectul nocebo” 

Propuneri pentru reluarea cursurilor: întâi revin elevii din clasele a VIII-a și a XII-a; clasele I-V nu se întorc până în toamnă

Washington Post: România, printre țările în care înflorește corupția în pandemia de coronavirus, alături de state precum Bangladesh și Columbia

Un jurnalist spaniol, surprins de ce a văzut în București în plină pandemie: „Asta e România!”

GSP.RO

Un jurnalist spaniol, surprins de ce a văzut în București în plină pandemie: „Asta e România!”


Horoscop 27 aprilie 2020. Peștii își recapătă puterea de convingere

HOROSCOP

Horoscop 27 aprilie 2020. Peștii își recapătă puterea de convingere

Urmărește cel mai nou VIDEO

Visits: 20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *