Tim Drone

Ce se întâmplă între Adda și soțul ei după Asia Express. Nimeni nu se aștepta la asta. „Pentru toate geloasele, ofticatele…”

De
Livia Lixandru,

Luni, 27 aprilie 2020, 12:49

Artista și-a atras un val de antipatie, însă, în ciuda vorbelor urâte pe care i le adresează soțului, cei doi se iubesc nespus de mult. De altfel, mulți se așteptau ca aceștia să ajungă chiar la despărțire.

Mai mult, se pare că artista este mereu răsfățată de soțul ei. „Pentru toate geloasele, ofticatele, că nu au un bărbat așa ca al meu! Ia uite ce mi-a făcut, somon cu legume!”, a spus vedeta într-un Instastory.

Cătălin îi pregătește Addei mereu felurile preferate de mâncare: “Pentru toate geloasele, ofticatele, că nu au un bărbat așa ca al meu! Ia uite ce mi-a făcut, somon cu legume!”, a spus vedeta într-un Instastory.

În ciuda criticilor și vorbelor apărute, Adda și Cătălin Rizea nu se gândesc deloc la divorț. „Doamne ferește! În niciun caz! Ne iubim la fel de mult, poate chiar mai mult. Suntem uniți. Nu ne-a afectat relația absolut deloc! Căsnicia e și despre greu, nu doar despre bine. Când se întâmplă ceva greșit, repari acel lucru, nu-l abandonezi! Lucrezi la el!”, a spus Adda.

Citeşte şi:

Putem să ne îmbolnăvim doar citind știrile înfricoșătoare despre pandemia de COVID-19? Ce înseamnă „efectul nocebo” 

Propuneri pentru reluarea cursurilor: întâi revin elevii din clasele a VIII-a și a XII-a; clasele I-V nu se întorc până în toamnă

Washington Post: România, printre țările în care înflorește corupția în pandemia de coronavirus, alături de state precum Bangladesh și Columbia

Un jurnalist spaniol, surprins de ce a văzut în București în plină pandemie: „Asta e România!”

GSP.RO

Un jurnalist spaniol, surprins de ce a văzut în București în plină pandemie: „Asta e România!”


Horoscop 28 aprilie 2020. Scorpionii ar trebui să lase trecutul în urmă

HOROSCOP

Horoscop 28 aprilie 2020. Scorpionii ar trebui să lase trecutul în urmă

Urmărește cel mai nou VIDEO

Visits: 4

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *