Tim Drone

Feli lansează „Mă strigă mama”, o piesă despre povestea de dragoste dintre părinții ei

Feli vine cu o nouă surpriză pentru fanii ei. Artista lansează „Mă strigă mama”, a cincea piesă din jurnalul ei muzical cu inspirații folclorice #Felidinpoveste, o piesă despre dragostea ca-n filme dintre părinții artistei, care a inspirat-o și a făcut-o să creadă în iubirea pasională ce nu ține cont de nimeni și de nimic.

„Mi-am imaginat povestea părinților mei și sărutările pe care și le dădeau pe furiș în spatele salciei de la poarta bunicilor și pe toate le-am transformat în cântec.

Să alegi dragostea în locul a orice material mi se pare culmea romantismului pentru îndrăgostiți și culmea durerii pentru părinții lor”, povestește Feli.

Secrete din viața de familie a artistei

„Bunica și bunicul erau cu ochii în patru când știau că mama se întâlnește cu tata, care era mare crai și ar fi dat averi ca ea să aleagă o variantă mai sigură și mai potolită pentru viitorul ei.

Numai că ai mei au ales să se iubească «cu mâinile în buzunare», fără nimic, dar cu inima plină. Mi se pare atât de frumos cum a știut mama să îl iubească pe tata ca pe nimeni altcineva!”, spune Feli povestea din spatele noii piese din albumul său autobiografic.

Visits: 13

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *