Tim Drone

Katherine Schwarzenegger și actorul Chris Pratt vor deveni părinți pentru prima oară

Katherine Schwarzenegger, fata cea mare a actorului Arnold Schwarzenegger, are două motive de bucurie: este însărcinată, iar una dintre cărțile sale a devenit bestseller.

La zece luni de la căsătorie, Chris Pratt și Katherine Schwarzenegger Pratt se pregătesc pentru următorul capitol din viața lor.

Cuplul, care s-a căsătorit în luna iunie a anului trecut în cadrul unei ceremonii intime în Montecito, California, așteaptă primul copil împreună, confirmă mai multe surse pentru revista People.

Este primul copil al autoarei cărții The Gift of Forgiveness, în timp ce Pratt, în vârstă de 40 de ani, este deja tatăl fiului Jack, de 7 ani, pe care actorul îl are cu fosta soție, Anna Faris.

Pe lângă sărbătorirea sarcinii sale, cartea lui Schwarzenegger Pratt se află de patru săptămâni la rând pe lista celor mai bine vândute din New York Times. Viitoarea mamă a fost într-un turneu de carte din martie și acum a schimbat evenimentele programate în evenimente virtuale pe fondul pandemiei coronavirusului.

Visits: 22

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *