Tim Drone

Actrița Sofia Vergara, poze provocatoare în plină pandemie: ”Care sunt eu și care este nepoata mea cu 20 de ani mai tânără?”

De Mihai Toma,

Marți, 28 aprilie 2020, 17:08

Sofia Vergara a fost desemnată de Askmen.com cea mai dorită femeie din lume, iar revista GQ, ediția din Mexic, a numit-o chiar ”Marilyn Monroe a Columbiei”.

Până să cunoască celebritatea, Vergara a fost manechin pentru mai multe branduri celebre. Rolurile din ”Entourage” și versiunea latino-americană a serialului ”Neveste disperate” au consacrat-o. Iar la 40 de ani a obținut faima la nivel mondial și o mulțime de premii grație productiei ”Modern Family”.

Sofia, care a fost descoperită de un producător pe plajă, a fost, anul trecut, actrița de televiziune cu veniturile anuale cele mai mari, 42.500.000 $.

Zilele trecute, Sofia și-a uimit cei 18.000.000 de urmăritori de pe Instagram cu o fotografie în care apare cu nepoata ei cu 20 de ani mai tânără și în care nu este clar care cine este.

Asemănările dintre ele sunt atât de mari, încât mulți dintre fani nu au reușit să o identifice pe Sofia.

Actrița din Barranquilla va împlini 48 de ani în iulie și e exact cu 20 de ani mai mare decât Claudia, nepoate ei. ”Model vechi din ’72 și model nou din ’92”, a scris Sofía la explicație pozei. A dezvăluit apoi că e în dreapta și că are tenul o nuanță mai închisă!

Sofia se află în izolare din cauza pandemiei de coronavirus în spectaculosul conac al familiei din Beverly Hills, Los Angeles, SUA.

Citeşte şi:

Coronavirusul a motivat-o pe Jennifer Aniston să-și ierte tatăl. A părăsit-o când avea 9 ani. ”Viața e prea scurtă”

VIDEO: Brad Pitt îl ironizează pe Trump într-un show online. Pitt joacă rolul dr. Fauci

Firea apare la televiziuni și anunță cumpărarea ”unui computer tomograf care face sute de teste COVID pe zi”. Medicii sunt uluiți

 

GSP.RO

Ce s-a întâmplat în Germania după ce luni s-au ridicat restricțiile. Semnal de alarmă de la nemți

 

Horoscop 28 aprilie 2020. Scorpionii ar trebui să lase trecutul în urmă
HOROSCOP

Horoscop 28 aprilie 2020. Scorpionii ar trebui să lase trecutul în urmă

 

Urmărește cel mai nou VIDEO

Visits: 5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *