Tim Drone

În plină pandemie, Ionuț Dolănescu și-a chemat mama de 82 de ani la un porc la proțap. Maria Ciobanu și-a revăzut nepoții

De
Denisa Macovei,

Marți, 28 aprilie 2020, 12:51

Deși cea mai mare parte a timpului și-o petrece în America, Ionuț Dolănesu și familia lui aleg să vină în România de sărbători și atunci când are cântări. Așa că Paștele l-a prins la casa lui din București, în izolare. Profitând de vremea bună, cântărețul de muzică populară a vrut să se relaxeze alături de cei trei copii ai lui în curte, așa că a încins și un grătar. Pentru că are o relație extrem de apropiată cu mama lui, îndrăgita artistă Maria Ciobanu, Ionuț nu s-a putut abține să nu o invite la festiv, ignorând faptul că se apropie de 83 de ani și că este în grupa cu cel mai mare factor de risc de îmbolnăvire.

A avut un accident
vascular acum doi ani

La cei 83 de ani pe care îi va împlini în luna septembrie, Maria Ciobanu are probleme de sănătate specifice vârstei, ajungând de repetate ori la medicii din Los Angeles.

„Maria Ciobanu este bolnavă și în ultimul an starea de sănătate s-a agravat. Are stări acute de oboseală, dureri de cap și nu prea poate să mai stea în picioare mai mult de 20 de minute. În plus, are probleme cu inima, ceea ce duce uneori la o respirație greoaie și palpitații”, au precizat anul trecut surse apropiate artistei, potrivit știrilekanald.ro.

Citeşte şi:

Cum le-a răspuns Andreea Bănică celor care au întrebat-o dacă are silicoane. „Deja mă macină. Mă enervează de atâția ani”

Ce se întâmplă cu fosta soție a lui Mihai Constantinescu, la șase luni de la moartea acestuia. „Este cumplit”

Ce făceau vedetele anul trecut pe vremea asta. Ana Morodan: „Mă pierdeam prin toate magazinele de antichități și vintage din Londra”

Ce s-a întâmplat în Germania după ce luni s-au ridicat restricțiile. Semnal de alarmă de la nemți

GSP.RO

Ce s-a întâmplat în Germania după ce luni s-au ridicat restricțiile. Semnal de alarmă de la nemți


Horoscop 28 aprilie 2020. Scorpionii ar trebui să lase trecutul în urmă

HOROSCOP

Horoscop 28 aprilie 2020. Scorpionii ar trebui să lase trecutul în urmă

Urmărește cel mai nou VIDEO

Visits: 15

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *