Tim Drone

Irina Rimes i-a făcut cea mai frumoasă declarație de dragoste iubitului ei. „Băiatul meu frumos este dedicată omului care m-a reînviat”

De
Denisa Macovei,

Marți, 28 aprilie 2020, 16:49

[embedded content]

Irina Rimes este în permanență aproape de fanii ei și le aduce o piesă sensibilă, al cărei clip a fost realizat din momente emoționante din cadrul turneului COSMOS, „Băiatul meu frumos”. Piesa este despre cei care trăiesc aceeași pasiune ca artista și simt fiecare vibrație din concertele ei, dar cel mai important este dedicată omului care și-a pus amprenta asupra Irinei.

„Am avut parte pe scenă de cele mai strălucite momente din viața mea de până acum alături de oamenii care mi-au devenit frați și surori. Scena este locul unde nu avem altă credință decât MUZICA, respirăm și trăim din tot ceea ce creăm împreună și asta ne unește. Videoclipul piesei „Băiatul meu frumos” aduce omagiu oamenilor cu care împărtășesc aceeași pasiune pe aceeași scenă cu mine. „Băiatul meu frumos” este dedicată omului care m-a reînviat, care a fost un întreg moment al vieții mele și în jurul căruia mi s-a învârtit universul până când a ajuns la ceea ce este acum. Vreau să îi mulțumesc acestui om, acestei iubiri, care m-a înființat și desființat ca să ajung la esența sentimentului de dragoste pentru muzică. Vreau să urmăriți acest videoclip și să simțiti ce simțim noi când suntem pe scenă. Vreau să simțiți ce simt și eu atunci când cânt alături de el”, a declarat Irina Rimes, care de altfel a și compus textul și linia melodică a piesei.

Citeşte şi:

Alexandra Stan profită din plin de izolare. Nu a mai ieșit din casă de 8 săptămâni. „Am făcut pentru prima dată pâine și covrigi”

Vara lui 2020 pe litoralul românesc: fără bufet all-inclusive și distanță de 2 metri între șezlonguri. Hotelierii cer autorităților clarificări

Liviu Vârciu nu vrea să-și vândă filmul companiilor de difuzare online. „Mai aștept, nu mă grăbește nimeni. E un film pe care lumea trebuie să-l vadă la cinema”

Ce s-a întâmplat în Germania după ce luni s-au ridicat restricțiile. Semnal de alarmă de la nemți

GSP.RO

Ce s-a întâmplat în Germania după ce luni s-au ridicat restricțiile. Semnal de alarmă de la nemți


Horoscop 29 aprilie 2020. Balanțele au nevoie de susținere în tot ceea ce fac

HOROSCOP

Horoscop 29 aprilie 2020. Balanțele au nevoie de susținere în tot ceea ce fac

Urmărește cel mai nou VIDEO

Visits: 32

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *