Tim Drone

Care sunt talismanele de care Gina Pistol nu se desparte în „Asia Express”. „Dacă plec de acasă fără ele mă simt nefiresc”

De
Denisa Macovei,

Joi, 30 aprilie 2020, 09:40

Toți concurenții, din toate cele trei sezoane, afirmau atunci când ajungeau la punctul de întâlnire cu Gina că arată spectaculos, că îi binedispune și că are o ținută impecabilă, nu ca ei, după ce trecuseră prin diferite probe. Secretul prezentatoarei TV nu consta în haine și accesorii scumpe, ci în câteva bijuterii care spune ea că o definesc.

Gina Pistol la filmările pentru Asia Express
Gina Pistol, la filmările pentru Asia Express

“Am niște bijuterii pe care le port mereu: două lănțișoare, niște cercei minusculi și celebrele inele de pe degete, de care toată lumea mă întreabă. Dacă plec de acasă fără ele mă simt nefiresc”, a declarat Gina Pistol într-un interviu pentru revista VIVA!

Gina Pistol dată de gol de Andrei Ștefănescu.

Nu cară trolere de haine
după ea

De altfel, Gina a mărturisit că pentru emisiunea din Asia se coafează și se machiază singură, având propriul ritual și, mai mult, nu cară după ea nici trolere întregi cu haine și accesorii, ci își face de acasă ținutele ajutată de stilista ei. “În fiecare sezon «Asia Express» plec cu câte două geamantane, în care încerc să pun toate lucrurile de care aș avea nevoie două luni. Dar este foarte greu. Ori de câte ori ajung la acest capitol nici nu mă gândesc la ce aș putea să mai pun în bagaj, ci de ce aș putea să mă lipsesc. Iau cu mine produse de îngrijire și make-up, care ocupă foarte mult spațiu, ținutele de filmare, dar și haine pentru temperaturi mai joase”, a mai spus Gina, mărturisind că deși știe că merge într-o zonă cu temperaturi ridicate, a învățat după două sezoane că trebuie să aibă și haine groase de rezervă.

SUA anunță primul medicament care funcționează cu adevărat împotriva COVID-19: „Este eficient”

Recomandări

SUA anunță primul medicament care funcționează cu adevărat împotriva COVID-19: „Este eficient”

 

Gina Pistol, Liviu Vârciu şi Andrei Andrei Ștefănescu, primele impresii despre Sri Lanka | FOTO
Gina Pistol, Liviu Vârciu şi Andrei Ștefănescu, primele impresii despre Sri Lanka | FOTO

“De exemplu, în sezonul 3, am trăit practic câte trei anotimpuri într-o singură zi. Noaptea era foarte frig. Când am plecat de acasă mi-am luat la mine un polar și m-am gândit tot drumul la ce l-oi fi cărat după mine când aici e atât de cald. Mi-am schimbat părerea când am ajuns la munte. Am dormit îmbrăcată cu el și învelită cu două pături, pentru că nici vorbă de vreo sursă de încălzire”, a mai declarat Gina pentru VIVA.

Citeşte şi:

Smiley s-a lăsat pe mâna Ginei Pistol, pentru a fi tuns. Imagini rare cu cei doi. „A sosit momentul în care nu mai am de ales”

Cum își serbează Gina Pistol ziua de nume în izolare. „Anul ăsta acasă, cu iubitul, stăm liniștiți”

Ce spune Gina Pistol despre relația cu Smiley. Cei doi sunt împreună de 3 ani. „Îi înțeleg acum pe oamenii care sunt plecați departe de casă”

Cine e bărbatul care și-a prins soția înșelându-l cu Marica. A fost cununat de Rareș Bogdan

GSP.RO

Cine e bărbatul care și-a prins soția înșelându-l cu Marica. A fost cununat de Rareș Bogdan


Horoscop 30 aprilie 2020. Vărsătorii trec printr-o relație de cuplu un pic mai complicată

HOROSCOP

Horoscop 30 aprilie 2020. Vărsătorii trec printr-o relație de cuplu un pic mai complicată

Urmărește cel mai nou VIDEO

Visits: 20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *