Tim Drone

Clipul filmat de Bebe Cotimanis, alături de iubita lui și fiica acesteia, a devenit viral. Imaginile au făcut senzație

De
Livia Lixandru,

În clipul filmat acasă, cu cadre luate inclusiv pe acoperiș, cei trei poartă pijamale și se mișcă pe un mixaj realizat de Cătălin Tamazlicaru, după unul din discursurile lui Klaus Iohannis cu privire la pandemie. Este vorba despre celebra frază „Vă spun acelaşi lucru pe care îl spun şi experţii şi medicii: Staţi acasă!”.

„A devenit viral clipul. Istoria clipului e scurtă: stând acasă, ne-au apucat pandaliile din cauza pandemiei. Şi am zis să facem ceva să ne exteriorizăm şi noi dacă nu mai avem scena sub picioare.

Ada Dumitru, fiica noastră, este cea care a mixat imaginile. Nu am putut dormi de râs, după ce am văzut imaginile pe la două noaptea.

Filmările au fost făcute la noi acasă în comuna Budeasa. Filmarea nu a durat mai mult de două ore. Ne-a ajutat şi Marian Jinga, care ne-a filmat pe toţi trei. La montare s-a lucrat vreo douăsprezece ore.

Materialul brut era mult mai mare. Mesajul nostru este: orice ar fi, cu zâmbetul pe buze! Râsul este cel mai bun medicament în perioada asta”, a declarat Bebe Cotimanis pentru Adevărul.

Citeşte şi:

Care sunt talismanele de care Gina Pistol nu se desparte în „Asia Express”. „Dacă plec de acasă fără ele mă simt nefiresc”

Tania Popa a intrat în depresie din cauza pandemiei COVID-19. “Nu mai voiam să mai fac absolut nimic, nu mai aveam chef de nimic”

Seceta din agricultură comparată de specialiști cu cea din ’47, care a provocat o imensă criză alimentară. Cum a fost, de fapt, marea foamete de atunci, când românii măcinau coajă de copac?Urmărește cel mai nou VIDEO

Visits: 3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *