Tim Drone

Ramona Păun, prezentatoarea știrilor sportive de la PRO TV, se căsătorește. Cum va arăta rochia de mireasă

De
Livia Lixandru,

„Suntem la început cu pregătirile și încă mai căutam localul care să ni se potrivească perfect. Au fost câteva piedici în ultima vreme care ne-au forțat să mai amânăm nunta, dar acum suntem mobilizați și ne concentrăm pe organizarea ei.

Emoțiile probabil se vor simți în apropierea nunții, acum încă mă gândesc relaxată la organizarea ei. N-am ales încă rochia, însă am câteva modele în minte și am început deja să scormonesc pe internet. Cu siguranță, va fi o rochie simplă, cu detalii fine”, a declarat Ramona pentru revista VIVA!

„E un om bun, tandru, foarte atent la nevoile și visurile mele, ambițios și puternic, care mi-a oferit protecție și sprijin în cele mai grele momente ale mele.

Sunt și situații în care încăpățânarea amândurora mai face să iasă scântei, dar, pentru că avem o comunicare foarte bună, tensiunea se stinge rapid”,a mai povesit prezentatoarea de la PRO TV, pentru sursa citată.

Citeşte şi:

Care sunt talismanele de care Gina Pistol nu se desparte în „Asia Express”. „Dacă plec de acasă fără ele mă simt nefiresc”

Tania Popa a intrat în depresie din cauza pandemiei COVID-19. “Nu mai voiam să mai fac absolut nimic, nu mai aveam chef de nimic”

Seceta din agricultură comparată de specialiști cu cea din ’47, care a provocat o imensă criză alimentară. Cum a fost, de fapt, marea foamete de atunci, când românii măcinau coajă de copac?

Cine e bărbatul care și-a prins soția înșelându-l cu Marica. A fost cununat de Rareș Bogdan

GSP.RO

Cine e bărbatul care și-a prins soția înșelându-l cu Marica. A fost cununat de Rareș Bogdan


Horoscop 1 mai 2020. Racii ar trebui să evite complicațiile inutile

HOROSCOP

Horoscop 1 mai 2020. Racii ar trebui să evite complicațiile inutile

Urmărește cel mai nou VIDEO

Visits: 9

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *