Tim Drone

Cum și-a sărbătorit Mihai Petre ziua de naștere, în izolare. “Un vecin mi-a cântat la chitară”

De
Livia Lixandru,

“A fost o schimbare majoră, cu siguranță. Eu sunt o persoană foarte activă, eram ocupat cu Școala de Dans, cu filmările, lunea dădeam câte o fugă la munte și mă dădeam cu placa.

La începutul lunii martie m-am văzut nevoit să opresc toate aceste activități și să mă adaptez la a lucra online, la a pregăti videouri pentru elevii mei. Cu această ocazie am învățat să editez materialele, deci există și o parte pozitivă, deoarece îmi aloc timp pentru lucruri noi. Nu aș vrea să spun că a fost greu, ci că a fost o nouă provocare”, a declarat Mihai Petre pentru revista VIVA!

“Ca și Elwirei, îmi este foarte dor de comunitatea mea din dans. Este foarte greu să nu îți faci programul de zi cu zi și să te mulțumești cu a te vedea online. Mi-e dor nu doar de elevii mei, ci și de colegii mei și de toți cei implicați în activitatea noastră.

De asemenea, abia aștept să-mi revăd colegii de emisiune. În această perioadă am mai povestit pe telefon sau online, dar nu se compară. (…) Referitor la această perioadă, clar, mă bucur foarte mult de faptul că suntem împreună acasă, zi de zi. 

De curând a fost și ziua mea, și a fost ceva special – am stat toți patru în curte, fetele mi-au pregătit tort, un vecin mi-a cântat, din curtea alăturată, la chitară. Deci am învățat să prețuim diferit micile bucurii”, a mai adăugat juratul de la Românii au talent.

Visits: 17

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *