Tim Drone

Geanina Ilieș, clipe de panică din cauza coronavirusului. Cum sărbătorește vedeta de 1 Mai, în izolare. „N-am mai ieșit din casă din 12 martie”

De
Livia Lixandru,

„N-am mai ieșit din casă din data de 12 martie. Stau împreună cu familia și cel mic. Am fost singura care a mai ieșit la magazinul din apropierea casei, o dată pe săptămână, și am făcut-o cu maximă precauție.

De 1 Mai, sigur o să facem un grătar în curte și nu-mi doresc nimic mai mult decât să fim sănătoși”, a spus prezentatoarea Gospodar fără peereche, pentru revista VIVA!

„Generația noastră nu s-a confruntat cu așa ceva”

Geanina a recunoscut că a avut stări de anxietate, după declanșarea pandemiei de coronavirus, mai ales că nu știa cum vor evolua lucrurile. În cele din urmă, vedeta s-a mai relaxat și și-a concentrat atenția pe cea ce îi face plăcere.

„Nu neapărat depresive, poate anxioase, în primele săptămani. Generația noastră nu s-a confruntat cu așa ceva până acum. Din acest motiv, mi-am dat seama că mintea limpede este foarte importantă în această perioadă. Mintea își construiește granițe de autoaparare, dar tu poți face ca toate aceste gânduri să dispară, chiar și prin lucruri mărunte.

Facând lucruri care să-i dea o acțiune minții, de deconectare. Eu am început în prima fază cu o curățenie generală, spre exemplu.

Cum a contribuit dependența de ”laude pe Facebook” a viceprimarului liberal Dan Cristian Popescu la escrocarea familiei cu 8 copii

Recomandări

Cum a contribuit dependența de ”laude pe Facebook” a viceprimarului liberal Dan Cristian Popescu la escrocarea familiei cu 8 copii

 

Mă relaxa foarte tare să fac curat și înainte, dar am realizat că având curățenie în casă, și gândurile mele erau mai liniștite. Și tot așa, mi-am creat o rutină, a declarat Geanina pentru revista VIVA!

„În primul rând, este normal să ne fie frică pentru că, până la urmă, acest virus este o amenințare pentru întreaga omenire.

Există și această cantitate de informații, care produce și un exces de frică, pe care trebuie să o limităm făcând alte lucruri: citind, stând mai mult cu copiii nostri sau orice altceva. Recunosc, și eu parcă trăiam cu o panică mai mare la început, când ascultam toate jurnalele de știri și statisticile.

Acum ascult doar o dată pe zi, în general seara. Consider că atâta timp cât respectăm regulile care ne sunt impuse în această perioada, viața noastră va intra pe un făgaș normal puțin câte puțin.

Citeşte şi:

Admiterea online la facultate se împiedică în probleme offline. Ministerul Educației vrea examen la distanță, universitățile așteaptă acte și contestații la secretariat

Clipul filmat de Bebe Cotimanis, alături de iubita lui și fiica acesteia, a devenit viral. Imaginile au făcut senzație

Modalitatea de acordare a premiilor Oscar, schimbată prima oară în istorie din cauza coronavirusului

Motivul pentru care filmulețul cu Marica și amanta a fost făcut public abia după 8 luni. A călcat iar strâmb!

GSP.RO

Motivul pentru care filmulețul cu Marica și amanta a fost făcut public abia după 8 luni. A călcat iar strâmb!


Horoscop 1 mai 2020. Racii ar trebui să evite complicațiile inutile

HOROSCOP

Horoscop 1 mai 2020. Racii ar trebui să evite complicațiile inutile

Urmărește cel mai nou VIDEO

Visits: 20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *