Tim Drone

Soții Ana și Florin Muntean susțin că nu ei au făcut public clipul controversat cu Ciprian Marica

De
Viorel Tudorache,

Vineri, 01 mai 2020, 23:20

“Este nereală informația conform căreia Florin Muntean a dat publicității o înregistrare video în care apare soția lui”, se arată într-un comunicat remis de avocatul familiei Muntean către Clujust .

Cei doi consideră că viața privată le-a fost încălcată grav odată cu apariția în spațiul virtual al acelui videoclip, astfel că se vor adresa justiției, atât în penal, cât și în civil. Mai mult, Ana Muntean ar fi primit numeroase amenințări pe rețelele sociale.

Mesajul transmis de Ana și Florin Muntean:

“Este nereală informația conform căreia Florin Muntean a dat publicității o înregistrare video în care apare soția lui. Niciunul dintre motivele indicate ca justificând o astfel de faptă sau atitudine apărute în presa din România nu este real, înregistrarea video a ajuns în presă prin metode ce nu sunt cunoscute celor doi soți, care nu au dorit niciodată să-și expună în vreun fel public viața privată.

În prezent, cei doi soți, împreună, luăm toate măsurile legale și juridice împotriva acestui atentat grav la viața privată, a cărei protecție este asigurată oricărui cetățean român de Constituția României, Carta Europeană a Drepturilor Omului și Regulamentul European de Protecție a datelor.

Ne vom asigura că toate mențiunile referitoare la familia noastră vor dispărea din presa scrisă și audiovizuală, că toate persoanele vinovate vor fi trase la răspundere civilă și penală și că ne vom putea continua viața de familie împreună, fără a da socoteală nimănui. 

Copiii noștri, pe nedrept expuși public, vor crește într-o țară în care dreptul la viață personală și demnitate sunt respectate și apărate, așa cum se întâmplă în majoritatea țărilor din Uniunea Europeană din care facem parte.

Totodată, acționăm prin plângeri penale împotriva tuturor amenințărilor, injuriilor și atacurilor adresate soției Ana Muntean, prin toate mijloacele prin care acestea au avut loc”.

Citeşte şi:

Fostul fotbalist Ciprian Marica, reacție violentă în scandalul zilei de pe scena politică: Credeți că nu veți plăti trădarea?

Cine e Florin Muntean, bărbatul care și-a prins soția înșelându-l cu Ciprian Marica. Invitat la botezul celui de-al doilea copil al fostului fotbalist

George Tănase, actorul care îl imită pe Ciprian Marica. “Tocmai m-ați întrerupt dintr-un meci greu, dominam adversarul”. Comediantul pregătește și partea a doua: ”Vor vorbi adversarele”Urmărește cel mai nou VIDEO

Visits: 5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *