Tim Drone

Anghel Damian rupe tăcerea și spune adevărul despre relația cu Lia Bugnar. Ce se întâmplă între ei. „Un film văzut în doi”

De
Livia Lixandru,

Luni, 04 mai 2020, 13:21

Scenaristă, actriță și regizoare, Lia Bugnar este și colegă de serviciu cu iubitul ei, ambii fiind scenariști la serialul Vlad de la Pro Tv .

„A fost și este o întâlnire excepțională, o relație formatoare pentru amândoi, din toate punctele de vedere. Dacă ar trebui să o descriu în cuvinte, n-aș reuși să cuprind esența ei, așa că mă rezum la a o trăi liber și fără prejudecată.

Cred că iubirea, fiind una dintre puținele întâmplări pentru care ne este dat să le trăim, devine automat providențială”, a spus Anghel Damian, pentru Viva, despre relația cu Lia Bugnar.

„Dragostea în vremea pandemiei (sau în afara ei) ține de echilibru și armonie. Ea nu se exprimă prin gesturi mari, ci mai degrabă prin încrederea absolută în omul de lângă tine, prin sentimentul că eul tău profund, acela lipsit de mecanismele de protecție, e în siguranță lângă partenerul tău.

Așadar, dacă ar fi să fac un decupaj succint, dragostea ar fi o privire, o îmbrățișare, un alint venit de nicăieri, o doză bună de râs, un film văzut în doi… Fericirea lucrurilor simple trăită împreună”, a mai spus Anghel Damian.

Citeşte şi:

Din ce în ce mai mult, obezitatea se arată un factor important pentru coronavirus. Cum faci calculul

Graficul care arată diferența frapantă de mortalitate dintre COVID-19 și gripă: “E mult, mult mai rău”

Deși au lucrat non-stop, niciunul dintre cei peste 5.000 de angajați ai fabricilor de medicamente nu a luat COVID-19. Ce spun ei, dar și ce nu dezvăluie, despre reluarea activității

Două simptome ale COVID-19 care i-au uimit pe medici: „Este ciudat să vezi asta”

GSP.RO

Două simptome ale COVID-19 care i-au uimit pe medici: „Este ciudat să vezi asta”


Horoscop 4 mai 2020. Fecioarele sunt foarte concentrate pe propriile probleme

HOROSCOP

Horoscop 4 mai 2020. Fecioarele sunt foarte concentrate pe propriile probleme

Urmărește cel mai nou VIDEO

Visits: 16

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *