Tim Drone

HOROSCOP 5 mai 2020

Berbec
Ai nevoie de ajutor într-un moment important pentru cariera ta şi când te uiţi în jurul tău, te miri şi tu câţi prieteni adevăraţi aduni în preajma ta. E felul lor de a-ţi arăta că ţin la tine şi că apreciază ajutorul pe care şi tu, la rândul tău, l-ai oferit când au trecut şi ei prin situaţii similare. Te poţi baza întru totul pe ajutorul celor care îţi ţin companie care fac tot posibilul să rezolve problema care te preocupă. Cu asemenea colectiv alături, eşti mai motivat, mai curajos să mergi mai departe şi totul ţi se pare mult mai uşor. Iată la ce sunt buni prietenii!

Taur
Te afli într-un mediu în care, altădată, te simţeai mult mai bine şi aveai relaţii amicale cu toată lumea, dar de data aceasta ceva te irită şi te face să te comporţi ostil. Fă un efort să te adaptezi tu la acest grup, nu invers, pentru că tu eşti factorul perturbator care dă peste cap armonia şi buna înţelegere. Dacă ai mereu ceva de comentat şi critici părerile cu care ceilalţi reuşesc să se pună de acord, e semn că cel recalcitrant eşti tu, deci trebuie să îţi revizuieşti cumva atitudinea agresivă.

Gemeni
Aştepţi un anumit moment căruia îi atribui semnificaţii cu totul speciale şi fiecare oră care trece te stimulează din ce în ce mai mult. Vrei ca totul să iasă perfect, te-ai pregătit ireproşabil, astfel încât, atunci când vei trăi efectiv acel eveniment, să ai numai motive de mândrie pentru ce ai realizat. Mai apar informaţii sau detalii folositoare pe parcurs, semn că eventualele amânări care se mai ivesc, au şi ele rostul lor, deoarece mai oferă o serie de elemente importante pentru ceea ce se va petrece curând. Stai ca pe ghimpi, dar eşti sigur că totul va ieşi bine!

Rac
De departe vin azi cele mai frumoase veşti şi cele mai utile informaţii, ca atare îndreaptă-ţi atenţia spre alte localităţi sau ţări străine, spre cunoştinţele tale de la distanţă, pentru că nici nu ştii de unde sare iepurele. Nu te preocupa de lucrurile mărunte din jurul tău, ci priveşte dincolo de graniţele lumii în care trăieşti. Dacă pleci la drum, va fi o călătorie de succes, de parcă toate vor merge strună de la plecare până la sosire. Orice ieşire din casă poate fi de bun augur, deci nu sta în acelaşi loc: schimbă un pic traseul tău obişnuit casă-serviciu şi retur, pentru că pot apărea surprize plăcute.

Citește și: Cum SE COMPORTĂ fiecare zodie atunci când iubește. Tehnicile şi stratagemele folosite

Leu
Norocul, când apare, nu te aşteaptă să te gândeşti şi nici nu te întreabă dacă eşti pregătit să te foloseşti de el, aşa că şansa care se iveşte azi pe nepusă masă nu-ţi dă şi răgazul să analizezi dacă e bine, dacă merită, dacă e momentul potrivit… Pune mâna imediat pe ocazia excelentă care se iveşte şi ai să vezi tu mai târziu dacă a fost o alegere bună. Acum contează rapiditatea cu care reacţionezi în faţa acelei surprize, care poate fi ca un noroc pentru tine. Norocul vine şi pleacă, nu stă pe loc; dacă nu eşti pe fază, altul pune mâna pe el înaintea ta!

Fecioară
Ai de ce să fii mulţumit, pentru că tot efortul tău din ultima vreme începe să dea roade şi deja poţi calcula reuşita în cifre. Poate a venit vremea recompenselor la finalul unui proiect la care ţi-ai adus contribuţia. Poate investiţia ta de timp şi de efort acum se vede prin rezultate palpabile. Eşti mândru de tine şi, când mai primeşti şi laudele şi felicitările celor din jur, parcă te motivează şi mai tare să mergi mai departe. Semn că poţi, că eşti în stare de reuşite demne de laudă, deci continuă pe aceeaşi linie, ca să nu-ţi ieşi din ritm.

Balanță
Perspectivele sunt foarte promiţătoare privite din acest moment şi veştile bune care sosesc din partea celor cu care te întâlneşti astăzi te motivează să mergi mai departe cu capul sus. Apogeul unui proiect important, de la care ai mari aşteptări, se conturează tot mai clar la orizont, deci nu mai e mult până acolo. Ai în preajma ta colegi care cred în scopul tău cel mare şi pot contribui şi ei, cumva, la atingerea acestuia: prin suport, aprecieri şi încurajări entuziaste.

Scorpion
Nimic nu se ridică peste noapte, ci toate necesită efort, răbdare şi timp pentru a ajunge la nivelul cel mai bun. La fel şi în iubire, pentru că relaţia pe care încerci să o clădeşti nu merge atât de lin cum ai visa. Şi aici e nevoie de muncă şi sacrificiu pentru a clădi ceva solid care să vă împlinească pe amândoi. Nu pretinde nici miracole, nici rezultate imediate în relaţia care evoluează acum pas cu pas, ci ai răbdare pentru a construi o relaţie trainică! Doar asta vrei, iar din partea celuilalt vezi aceeaşi dorinţă de a dezvolta relaţia voastră cu seriozitate şi maturitate. Iubirea nu e o joacă!

Citește și: Cum își ruinează PROPRIA VIAȚĂ fiecare zodie

Săgetător
Nimic nu e veşnic, deci aşteaptă-te ca un proiect cu care te-ai obişnuit de mai multă vreme să se termine curând. Azi deja întrevezi capătul acestui drum şi consideri că e un final bun, cu rezultate concrete, vizibile, bine meritate. Dacă mai poţi rezolva ceva acum, pe ultima sută de metri, grăbeşte-te, dar dacă eşti mulţumit de ceea ce ai construit, extrage concluzia finală şi pregăteşte-te să-i pui punct. Un final e de fapt şansa unui alt început, după aceea, dar bucură-te o vreme de ceea ce ai obţinut deja.

Capricorn
Veştile care sosesc astăzi au rolul de a calma spiritele, de a echilibra o situaţie tensionat sau de a restabili ordinea în treburile tale. Te linişteşti ca prin minune, iar această tihnă reinstalată are un efect benefic pentru continuarea unor proiecte. Atât timp cât eşti agitat şi nervos, nu te poţi concentra eficient la ce ai de făcut, dar dacă scapi de un stres, dintr-o dată descoperi soluţiile mult mai rapid decât înainte. Încearcă să nu îţi pierzi calmul în niciun moment, pentru că poţi gândi logic doar când e linişte.

Vărsător
Eşti blocat într-un punct sensibil şi nu găseşti în tine forţa sau motivaţia de a trece peste el. Ai avea nevoie de încurajări de pe margine, de susţinerea celor din jur, dar, când te uiţi în preajma ta, nici aceştia nu sunt în toane mai bune, ca atare ziua pare să fie ratată din multe puncte de vedere, având impresia că baţi pasul pe loc. Dacă vezi că nimic nu înaintează, ocupă-te de cu totul alte aspecte, mai banale şi mai simple, pentru că cele cărora le acorzi mai multă importanţă nu înaintează.

Pești
Dacă erai în căutarea unei soluţii sau a unei idei rentabile care să te scoată dintr-un impas, nu căuta ajutor la cei foarte apropiaţi, pentru că nu aceştia sunt cheia problemelor tale. Dă un telefon la cineva de departe sau chiar pleacă la drum pentru că, acolo la destinaţie, te aşteaptă o veste care poate rezolva cu succes o situaţie încurcată. Nu încerca să te descurci singur, chiar ai nevoie de o îndrumare profesionistă sau de un sfat de expert, iar azi ai toate şansele să găseşti persoana potrivită pentru a-ţi arăta calea cea mai bună.

sursa: acvaria.com

Comentarii:

Visits: 33

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *