Tim Drone

Ioana Ginghină a divorțat în urmă cu un an, iar de două luni se află în izolare cu noul iubit. Cum merge relația lor. “Am mai ars niște frici inutile”

De
Livia Lixandru,

Luni, 04 mai 2020, 12:59

“Pentru cuplurile vechi ar trebui să fie o gură de aer această perioadă, o nouă lună de miere. Noi suntem OK, chiar foarte bine. Știi cum e, nimic nu e întâmplător.

Așa am mai ars niște etape și am mai scăpat de niște frici inutile. Ne-am creat o rutină, ne-am obișnuit fiecare cu programul lui și mai avem un mare avantaj, curtea și spațiul. Avem fiecare loc pentru a desfășura activitățile pe care și le dorește”, a declarat Ioana Ginghină pentru revista VIVA!

“Ruxandra este foarte fericită. Are toată atenția din toate părțile. Ține legătura cu tatăl ei, ba chiar s-au văzut acum, după sărbători. Ușor, ușor, încercăm să revenim la normal. Frica asta ne-a paralizat puțin, dar chiar nu putem trăi așa în autoizolare”, a mai adăugat Ioana Ginghină.

Citeşte şi:

Din ce în ce mai mult, obezitatea se arată un factor important pentru coronavirus. Cum faci calculul

Graficul care arată diferența frapantă de mortalitate dintre COVID-19 și gripă: “E mult, mult mai rău”

Deși au lucrat non-stop, niciunul dintre cei peste 5.000 de angajați ai fabricilor de medicamente nu a luat COVID-19. Ce spun ei, dar și ce nu dezvăluie, despre reluarea activitățiiUrmărește cel mai nou VIDEO

Visits: 53

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *