Tim Drone

HOROSCOP 6 mai 2020

Berbec
Te îndoieşti că lucrurile bune care au loc azi îţi sunt dedicate şi rişti să dai cu piciorul la un mare noroc. Suspiciunea nu e bună, deci încearcă să-ţi recapeţi, pe cât posibil, încrederea în lume, în tine însuţi, în noroc, chiar dacă eşti tentat să spui că ţie îţi merg toate prost. Nu e deloc aşa iar evenimentul care urmează să se întâmple ţi-ar putea schimba complet părerea despre cât de norocos eşti, dar totul depinde de atitudinea ta în faţa şansei! Dacă tu însuţi o refuzi, nimeni nu ţi-o oferă cu de-a sila. Primeşte tu norocul cu inima deschisă: e pentru tine!

Taur
Ieşi foarte bine dintr-o confruntare de forţe, pentru că te foloseşti de argumente logice, corecte, fără să te abaţi de la reguli şi legi, ceea ce te aşează într-o poziţie favorizată faţă de rivalii tăi. Aproape că jubilezi în faţa celor pe care îi vezi acum daţi la o parte pentru că nu au urmat căile cele mai bine. Acum vezi, pentru a câta oară, că adevărul învinge, că nu se poate ajunge la succes fără să urmezi linia dreaptă, deci fă tot posibilul să te comporţi ireproşabil şi să acţionezi ca la carte. Dacă greşeşti, ştii că plăteşti, deci mai bine evită astfel de gesturi!

Gemeni
Nu te grăbi să treci repede peste un nivel foarte bun la care ai ajuns prin eforturi susţinute. Deja vrei să treci la etapa următoare, fără să savurezi succesul actual. Ceilalţi vor şti să extragă din acest moment tot ce e mai bun cât mai mult timp posibil, dar tu te foloseşti de acest nivel doar pentru a te propulsa spre scopurile următoare. După ce se va termina actuala etapă, vei privi înapoi şi aproape că nici nu îţi vei mai aminti emoţiile plăcute de acum, ca atare ia şi tu o pauză, alături de ceilalţi, pentru a descoperi gustul dulce al momentul de faţă.

Rac
Mare grijă la tentaţiile acestei zile pentru că eşti gata să faci o mare greşeală, împins de cineva care, sub aparenţa unui prieten, caută să te inducă în eroare. Sunt doar rele intenţii şi, dacă le asculţi, ai putea ajunge în faţa unui eşec imposibil de reparat. Este o zi în care riscul îşi bagă coada în treburile tale şi, dacă nu eşti prudent sau atent la semnalele negative care vin din toate părţile, ai putea strica totul, fără a mai recupera ceva după aceea. Poate e chiar ispita de a face tu singur un rău, de a comite o infracţiune, cu speranţa că nu se va observa, dar de aici nu poate ieşi nimic bun, decât o complicaţie şi mai mare. Nu face nimic ilegal, riscant sau maliţios!

Citește și: Spune-mi ce zodie ești ca să îți spun cât ești de ORGOLIOS

Leu
Te ocupi de un proiect care consumă mari resurse de timp şi energie, dar a venit vremea unei alegeri. Nu poţi continua pe aceeaşi cale ca înainte, ci ar fi nevoie de o atitudine diferită. Momentan, eşti un pic cam obosit, nu prea ai starea potrivită pentru a schimba lucrurile, preferând să le duci mai departe în acelaşi stil. Nu ai curajul să alegi acum altă cale, dar fii totuşi pregătit pentru o modificare! Chiar dacă o mai amâni, tot va veni ziua în care va trebuie să schimbi direcţia, dar poţi folosi acest răgaz pentru a trece în revistă nivelul la care ai ajuns şi să revizuieşti strategia pentru ceea ce va urma.

Fecioară
Veştile care ajung azi la urechile tale nu sunt prea bune, dar, dacă te-ai preface că nici nu le-ai auzit, ai putea trece mai uşor peste efectele lor negative. Afli lucruri triste despre prieteni care suferă, care trec prin momente dificile în cuplu, despre eşecuri profesionale. Deşi nu sunt ale tale, personal, nu poţi rămâne de piatră fără să reacţionezi cumva la tot ce auzi, dar încearcă să nu te încarci de aceste energii negative. Nu-i poţi ajuta, nu poţi prelua pe umerii tăi ceea ce îi chinuie pe alţii, deci tot ce poţi face e să rămâi detaşat şi să accepţi că… aşa e viaţa!

Balanță
Este o zi a emoţiilor extreme, căci poţi trece de la fericire la disperare într-o clipă. Sau invers: acum eşti jos, lipsit de orice speranţă, şi apare ca din senin un miracol care te propulsează direct în vârf. Nu privi lucrurile ca şi cum nu mai pot fi modificate, pentru că surprize pot apărea oricând şi te poţi trezi în faţa unei masive răsturnări de situaţie. Nici fericirea nu rămâne veşnică, nici suferinţa nu ţine la nesfârşit, ca atare trebuie să fii conştient că poţi cunoaşte ambele feţe ale medaliei în aceeaşi zi: şi sus, şi jos, dar aşa e viaţa: un montagne russe continuu!

Scorpion
Primeşti veşti excelente din relaţia ta cu lumea, ca atare petrece cât mai mult timp în compania grupurilor largi de oameni, pentru că de acolo vin cele mai interesante informaţii. Ai putea cunoaşte persoane noi, cu şansa ca, se aici, să se nască prietenii de succes şi de durată, pentru că descoperi în jur oameni cu care ai multe în comun, care privesc lucrurile la fel ca tine şi care simt faţă de tine aceeaşi afinitate ca şi tu faţă de ei. Dintre străinii care îţi apar azi în cale se poate număra şi cineva care ţi-ar putea deveni, în timp, cel mai de nădejde prieten, deci caută-l!

Citește și: Cum stai cu BANII în funcție de ce ZODIE ești

Săgetător
Munceşti mult, dar, deşi agenda ta e încărcată, ai norocul de a găsi de fiecare dată persoanele potrivite care să participe la proiectele tale. Baţi la uşa potrivită, ţi se răspunde amabil fără a fi amânat sau trimis la plimbare, şi, într-o atmosferă atât de constructivă, ajungi repede la scopurile propuse. E chiar o plăcere să munceşti când ai la dispoziţie toate resursele şi mijloacele de care ai nevoie şi, mai ales, găseşti în toane bune pe toţi cei care joacă un anumit rol în proiectele tale. Dacă i-ai găsi ocupaţi sau nervoşi, rezultatele ar întârzia să apară.

Capricorn
Munceşti cu pasiune, pentru că te ocupi de un proiect care are şi implicaţii financiare excelente, dar şi un sentiment de satisfacţie interioară. Când lucrezi cu plăcere, e clar că şi rezultatele vor fi grozave, de aceea tragi tare, convins că ceea ce te aşteaptă la final va aduce fericire în suflet, dar şi bani în cont. Merită efortul, oricât de greu poate părea, şi cum eşti suficient de bine motivat, nu contează cât va mai dura până se vor vedea efectele. Important e că ai garanţia că la capăt te aşteaptă ceva minunat!

Vărsător
Ai multe de făcut pe parcursul zilei, trebuie să te împarţi între mai multe sarcini în timp scurt. Prima ta preocupare rămâne familia, pentru că aici au loc unele aspecte care necesită atenţia ta sporită, cum ar fi treburile gospodăreşti, temele cu copiii, cumpărăturile săptămânale sau o vizită la părinţi. Vei reuşi să le faci pe toate cu succes, pentru că pui suflet în aceste activităţi şi ai şi motive de satisfacţie ori de câte ori intri în legătură cu oamenii pe care îi îndrăgeşti. De dragul lor, găseşti în tine resurse fantastice de energie.

Pești
Primeşti nişte informaţii care te întristează, pentru că afli secrete neplăcute despre persoane despre care aveai o cu totul altă părere. Te îngrijorează ce auzi, dar înainte de a da crezare, încearcă să afli şi din alte surse dacă e adevărat, ca nu cumva să fie doar zvonuri, bârfe sau răutăţi din partea celor care nu te au la suflet. Dacă te iei după cele auzite, ai putea avea parte de o zi proastă, or forţa de a depăşi acest moment sensibil e în tine. Prefă-te că nici nu ai auzit aceste veşti proaste şi luptă cu emoţia negativă care-ţi dă târcoale. În fond, nu te priveşte personal ceea ce ajunge azi la urechile tale!

sursa: acvaria.com

Comentarii:

Visits: 15

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *