Tim Drone

Adi Nartea, actorul din Vlad, afectat financiar de criza economică provocată de coronavirus. Ce se întâmplă cu soția lui. „M-a lovit din plin”

De
Livia Lixandru,

Miercuri, 06 mai 2020, 13:30

„Aici m-a lovit din plin, pentru că îmi făcusem niște calcule și planuri și m-a luat pe nepregătite, dar, ironic sau nu, mi se pare o provocare și asta. Am avut perioade în viața mea în care nu aveam bani, dar asta nu mă împiedica să fiu fericit și să zâmbesc, să mă bucur de ceea ce am.

Aici este vorba de percepție și de valorile care te fac pe tine să trăiești momentul și să fii optimist. Din punctul acesta de vedere, o să ies mult mai bogat din această pandemie”, a declarat Adi Nartea pentru revista VIVA!

Și soția lui Adi Nartea trece printr-o perioadă dificilă. „Pentru Alina, pandemia a lovit din plin. Avea multe programări de make-up cu sezonul nunților și a trebuit să stea mult pe telefon, să le reprogrameze cu date incerte.

Asta a fost greu, pentru că îi place foarte mult să faca asta și o face cu talent și pasiune. Până la urmă s-a rezumat în a-și mai face teste pentru ea, să și le posteze, să se mențina în formă până va reîncepe treaba.

Și eu o susțin mult să faca asta, altfel mă pune să dau cu aspiratorul”, a mai adăugat actorul din Vlad.

Visits: 24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *