Tim Drone

Cristina Ich a fost înșelată de Alex Pițurcă. Totul a fost făcut public. Vedeta a dezvăluit ce cadou de împăcare a primit

De
Livia Lixandru,

Joi, 07 mai 2020, 13:18

După ce s-a zvonit că Angelina Jolie de România, așa cum a fost numită în presă, și-a luat ceas de 30.000 de euro din banii pe care i-a strâns pentru donații, aceasta a elucidat misterul.

Ceasul de zeci de mii de euro pe care Cristina Ich îl poartă la mână este chiar de la Alex Pițurcă, potrivit VIVA!

„Mi-am luat ceas din banii de donații… Nu, nu! Ceasul e cadou de la bărbată-miu, că și înșelatul ăsta trebuie, într-un fel sau altul, să-l plătești. S-a gândit să îmi ia un ceas”, a spus Cristina Ich pe una din rețelele de socializare, scrie sursa citată.

„Mi-a zis mama că la TV e discutat subiectul cu înșelatul. În afară că îmi iubesc bărbatul foarte mult, asta pentru ce se discută pe la televizor. Am doi bărbați în viața mea.

Îl am și pe Noah în viața mea. Dacă un bărbat se îndrăgostește de altă femeie, ușa este deschisă. Nu suntem de neînlocuit și nu suntem stăpâni pe viața cuiva.

Compromisurile și efortul de a rămâne cu cineva nemaiexistând dragoste sunt o pierdere de timp. Nu e cazul la noi. Nu înțeleg de ce sunteți așa afectate. Nu e ca și cum, dacă ar fi făcut-o, v-a înșelat pe voi”, a spus Cristina Ich.

Citeşte şi:

7 lucruri pe care nu le știm încă despre COVID-19, în ciuda tuturor eforturilor depuse de cercetători

La sat ori la oraș, bătrânii din România sunt și mai singuri în pandemie. “N-am pe nime, eu și Dumnezău”

A murit Florian Schneider, fondatorul grupului Kraftwerk. Avea 73 de ani

Un cercetător chinez care era „aproape de descoperiri importante în domeniul COVID-19” a fost împușcat în locuința din SUA

GSP.RO

Un cercetător chinez care era „aproape de descoperiri importante în domeniul COVID-19” a fost împușcat în locuința din SUA


Horoscop 7 mai 2020. Capricornii se trezesc prinși în conflictele unor apropiați

HOROSCOP

Horoscop 7 mai 2020. Capricornii se trezesc prinși în conflictele unor apropiați

Urmărește cel mai nou VIDEO

Visits: 69

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *