Tim Drone

O fată din Pitești, răpită de pe stradă, este căutată în toată țara. Ultima oară a fost văzută când era urcată cu forța într-o mașină

O fată care a fost văzută ultima dată în timp ce era urcată cu forţa într-o mașină,  a fost dată în urmărire naţională, a anunţat, joi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

„În seara zilei de 6 mai, în jurul orei 19,00, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Piteşti au fost sesizaţi de tatăl minorei despre faptul că fiica sa, în timp ce se afla pe o stradă din Piteşti, a fost abordată de trei bărbaţi, care ar fi urcat-o, cu forţa, într-un autoturism, care ulterior ar fi plecat într-o direcţie necunoscută”, se precizează într-un comunicat al IPJ Argeş, citat de Agerpres.

Conform sursei citate, fata are 165-170 de centimetri înălţime, constituţie atletică, ochi căprui şi păr negru, despletit. La momentul dispariţiei, era îmbrăcată cu o fustă neagră şi un tricou de culoare deschisă.

Poliţiştii au demarat imediat căutările, fiind declanşat mecanismul naţional de alertă în cazul răpirii unui copil.

A fost deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de lipsire de libertate, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu avizul procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş.

„Persoanele care pot oferi informaţii, care să conducă la depistarea fetei, sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie”, se mai menţionează în comunicat. 

Redactare G.M.

Visits: 11

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *