Tim Drone

Oana Radu dezvăluie secretele curei sale de slăbit. “Dieta care m-a ajutat să slăbesc 30 de kilograme este inventată de Cătălin”

De
Denisa Macovei,

Joi, 07 mai 2020, 13:04

Aflată în izolare alături de logodnicul ei, Cătălin, cel care îi este antrenor personal, dar și nutriționist, Oana Radu are ca scop ca atunci când vor ieși din carantină să fie cel puțin la fel de slabă ca în 2014, când avea 57 de kilograme. „Dieta care m-a ajutat să slăbesc, și anume 30 de kilograme în 50 de zile, este dieta inventată de Cătălin”, a mărturisit Oana, completată de partenerul ei de viață. „Inventată de mine și adaptată la stilul ei de viață”. Conștientă de faptul că în această perioadă sunt mulți care fie au mâncat pe fond emoțional, care au renunțat la dietă sau care nu au mai avut dispoziția de a face sport, Oana a mărturisit din secretele ei și din pașii pe care îi urmează pentru a avea silueta dorită. „Lumea m-a acuzat că mi-am operat stomacul și singura dovadă pe care aș putea să aduc este un ecograf care să ateste că nu mi-am operat stomacul, însă nu cred că ar fi potrivit pentru un artist să vină să facă asta la o emisiune TV. Pentru cei care cred că am reușit printr-un stil de viață sănătos și vor să-mi urmeze exemplul, o să vă zic 5 reguli pe care, dacă le aplică, vor pierde în greutate:

1.Schimbarea alimentației. Adică renunțarea complet la făinoasele albe, la tot ce conține grăsime sau prăjeli, la zahăr, adică dulciuri, sucuri.

2. Fără pic de mâncare
după ora 18:00. E o regulă foarte importantă pe care eu am aplicat-o și în
perioada de menținere

3. Nu există cheat day. Adică ziua în care poți mânca orice se află doar în etapa în care s-a ajuns la o greutate și se ține dietă 6 zile pe săptămână, a 7-a zi se mănâncă orice. Până nu se slăbește, nici nu trebuie adusă în discuție. Degeaba te chinui să faci eforturi, dacă într-o zi mănânci cât ai mâncat toată săptămâna.

4. Sportul are o mare importanță. Pentru cei mai grăsuți, în această perioadă de dietă pielea se va lăsa și vor ajunge să-și opereze brațele, picioarele, pentru a înlătura surplusul de piele. Sportul ajută să ne tonifiem.

5. Nu se asociază
niciodată carbohidrații cu proteinele. Trebuie să renunțăm la făinoase, dar
dacă nu se poate, putem mânca din când în când orez sau paste din orez.

Citeşte şi:

“Survivor România”: Unul dintre Războinici, transformat în craiul show-ului de supraviețuire. “Sper să nu se interpreteze”

Anda Adam face glume pe seama celor trei jurați de la iUmor. Mihai Bendeac reacționează. “Cele mai multe cuţite spre mine sunt îndreptate”

Irinel Columbeanu s-a mutat cu chirie în Colentina, după ce a fost evacuat din complexul rezidențial. Ce mașină a ajuns să conducă fostul afacerist

Un cercetător chinez care era „aproape de descoperiri importante în domeniul COVID-19” a fost împușcat în locuința din SUA

GSP.RO

Un cercetător chinez care era „aproape de descoperiri importante în domeniul COVID-19” a fost împușcat în locuința din SUA


Horoscop 7 mai 2020. Capricornii se trezesc prinși în conflictele unor apropiați

HOROSCOP

Horoscop 7 mai 2020. Capricornii se trezesc prinși în conflictele unor apropiați

Urmărește cel mai nou VIDEO

Visits: 113

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *