Tim Drone

Mirela Vaida a rupt tăcerea despre fenomenul Vulpița. Ce nu știa nimeni. “E vorba despre povestea lor. A început cu o minciună…”

De
Livia Lixandru,

Vineri, 08 mai 2020, 13:02

“Asta mă întreb şi eu în fiecare zi. Nu ne-am așteptat să prindă povestea ei, cred că autenticitatea acestei istorii, spusă pe înțelesul tuturor, este succesul acestei Vulpițe. Noi aducem oameni ca ei mereu la Acces Direct.

Este o emisiune cu preponderenţă despre oamenii simpli, cu probleme ca ale lor, despre care nu se ştie mare lucru sau care nu primesc ajutor.

Cazul Vulpiţei a fost un fenomen pe care nu mi-l pot explica, sau poate că pot, aşa cum şi-l explică fiecare român”, a declarat Mirela Vaida pentru revista VIVA!

“E vorba despre povestea lor. Care a început cu o minciună din partea Vulpiţei şi care a dezvoltat apoi o întreagă telenovelă în faţa telespectatorilor, care s-au adunat în număr de milioane în fiecare zi.

După 3 luni, lumea încă este interesată de ei. Ce a reuşit Vulpiţa este inexplicabil. Nişte oameni simpli, care şi-au complicat viaţa într-un mod la care nu se aştepta nimeni. 

Că lumea se uită, ne-o arată cifrele. Suntem lideri incontestabili de audiență de 14 săptămâni, pe toate segmentele de public. Cum vă explicaţi că toată lumea îi urăşte, dar toată lumea îi priveşte?”, a mai adăugat vedeta.

Citeşte şi:

Demontarea unei sperieturi pentru cei 45% din români, care sunt hipertensivi. Medicamentele pentru hipertensiune par a fi sigure pentru pacienții COVID-19

INTERVIU | Ambasadorul George Maior, intervenție surprinzătoare de la Washington: ”Discuțiile despre originea virusului vor continua foarte intens și ele sunt necesare”

O româncă din Danemarca povestește cum s-a organizat reluarea cursurilor: copiii, împărțiți în grupe cu nume de culori, iar “galbenul” nu se întâlnește cu “verdele”

De ce a s-a sfârșit abrupt cariera baschetbalistei Kovesi? Dezvăluiri făcute de fostul antrenor

GSP.RO

De ce a s-a sfârșit abrupt cariera baschetbalistei Kovesi? Dezvăluiri făcute de fostul antrenor


Horoscop 8 mai 2020. Berbecii au parte de o zi mai luminoasă

HOROSCOP

Horoscop 8 mai 2020. Berbecii au parte de o zi mai luminoasă

Urmărește cel mai nou VIDEO

Visits: 59

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *