Tim Drone

Legătura nebănuită dintre Andreea Marin și un centru medical pentru tratarea nevoiașilor. Vedeta încasează lunar mii de euro

Andreea Marin a devenit vizibilă în spațiul public, în ultimii ani, pentru mai multe acțiuni de caritate în care a fost implicată. Nimeni nu s-ar fi gândit, însă, că vedeta încasează niște sume considerabile de bani, din aceste activități.

Câți bani primește Andreea Marin, pentru „activități caritabile”

Printre cazurile umanitare care i-au stârnit atenția Andreei Marin se numără și cele ale vârstnicilor nevoiași, care sunt tratați gratuit la Complexul Multifuncțional Caraiman. Acest centru medical a fost contruit în 2008 și se află în subordinea Primăriei Sectorului 1, din Capitală, condusă de primarul Dan Tudorache. Pentru ca acest complex să funcționeze, sunt pompați lunar bani de la bugetul local, sumele fiind aprobate în Consiliul Local Sector 1, pe baza propunerilor făcute de conducerea instituției, potrivit Libertatea.

Andreea Marin, fotografie postată pe pagina sa de Facebook, la Complexul Multifuncțional Caraiman.

Andreea Marin, fotografie postată pe pagina sa de Facebook, la Complexul Multifuncțional Caraiman.

Din vara anului 2019, Andreea Marin s-a asociat în mod vizibil cu acest centru umanitar. Vedeta a fost prezentatoarea mai multor evenimente desfășurate la acest centru și a publicat de mai multe ori pe rețelele sociale personale fotografii și informații despre acest complex. Motivul? Andreea Marin este plătită de reprezentanții Complexul Multifuncțional Caraiman pentru serviciile prestate, deși vedeta nu a anunțat niciodată public acest lucru. La mijloc este vorba despre două contracte.

În total, una din firmele deținute de Andreea Marin a primit aproximativ 300.000 de lei, adică echivalentul a 63.000 de euro, prin atribuire directă, pentru diverse servicii de promovare. Interesant este însă, faptul că Andreea Marin susține că a aflat întâmplător de acest centru.

„Deci, sunt niște lucruri extraordinare care se întâmplă acolo și acest centru, în care am ajuns efectiv întâmplător – crede-mă, am auzit de el întâmplător -, arată impecabil, ca un spital privat și oamenii nu știut despre această mină de aur și de posibilitatea de a obține toate serviciile medicale gratuit, până și dentistul!”, a declarat fosta Zână a Suprizelor într-un interviu din trecut.

Mai mult, Andreea Marin apare și într-un clip de promovare al centrului, postat pe YouTube.

Visits: 18

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *