Tim Drone

E fără precedent ce păţeşte UTA! Să văd dacă Burleanu are curajul să se ducă la Arad!

UTA contestă decizia FRF de a schimba sistemul competiţional la Liga 2 cu playoff între primele 6 clasate după înjumătăţirea punctelor.

Arădenii se consideră nedreptăţiţi după ce aveau 11 puncte avans faţă de a doua clasată şi vor să meargă la TAS. „Bătrâna Doamnă” are şi un „avocat” neaşteptat – managerul general al lui Dinamo, Florin Prunea.

„La liga 2 e fără precedent! Aş vrea să-l văd pe preşedintele Burleanu dacă merge vreodată la Arad şi ce le spune el suporterilor ăia frumoşi, antrenorilor, jucătorilor. Aşa respect arăţi tu oamenilor ăstora? Adi Lucaci (n.r. fost fotbalist UTA decedat pe 12 aprilie), săracul, nu s-a răcit şi tu le iei punctele?

Cum e posibil să îi iei atâtea puncte unei echipe care era ca şi promovată? Se duc oamenii ăia peste el dacă nu promovează! Rapid şi Petrolul n-au niciun amestec, dar sunt beneficiarii acestei decizii, preşedintele FRF e de vină.

La liga 3 nu se mai joacă de 6 luni. Păi daca iei banii de la UEFA, plăteşte-le tu nişte bani, altfel se lasă de fotbal şi se fac strungari!,” a declarat Florin Prunea într-o intervenţie la emisiunea Digi Sport Special.

UTA atacă decizia FRF la TAS

”Decizia e luată, sigur vom ataca hotărârea FRF. Considerăm că ni s-a făcut o nedreptate. Nu se poate ca trei sferturi dintre echipele de Liga a II-a să intre în vacanţă şi să joace doar şase şi alea cu înjumătăţirea punctelor. Mi se pare absurd. Vom încerca să ne găsim dreptatea la TAS, să vedem ce o să fie.

Dacă decizia va fi trecută prin Comitetul Executiv mai târziu, normal că vom juca pentru că nu avem încotro, dar în tribunal la TAS sigur vom merge, indiferent când, în iunie, iulie, august”, a declarat Claudiu Drăgan, directorul de competiții de la UTA, pentru Agerpres.

În urma deciziei FRF, UTA Arad va intra în play-off-ul de promovare în prima ligă cu 25 de puncte, cu cinci avans față de ocupanta poziției secunde, Mioveni.

Clasamentul înjumătățit, cu care se va intra în play-off-ul Ligii 2:

UTA Arad 25 pct.

CS Mioveni 20*

Turris Oltul Turnu Măgurele 20*

Campionii FC Argeş 19

Petrolul Ploieşti 19

Rapid 19*

*echipele beneficiază de o rotunjire în plus cu 0,5

Sezonul din Liga 2 se va relua, cu formatul votat în adunarea FRF, pe 4 iulie, potrivit digisport.ro.

Visits: 49

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *