Tim Drone

Ellie White, în șoc: „Azi-noapte, hoții au încercat să intre peste noi în casă“

Ellie White (36 de ani), fosta solistă a trupei DJ Project, a stat cu inima cât un purice, azi-noapte, când hoții au încercat să-i forțeze ușa casei din Corbeanca. Mesajul disperat al artistei, postat pe Facebook, i-a pus în gardă și pe alți artiști care, timp de două luni, s-au filmat din casele de lux, devenind ținta infractorilor.

Ellie White

foto: arhivă personală

Solista, căsătorită cu impresarul Doru Tinca, cu care are doi copii, Mihai și Maria, se află în stare de șoc: ”Starea de urgență s-a încheiat într-un mod apoteotic. Azi-noapte, în jurul orei 00.30, hoții au încercat să intre peste noi în casă. Oribil sentiment!”, a postat Ellie White, pe conturile sociale, fără să dorească momentan să mai ofere și alte detalii.

foto: arhivă personală

Fosta componentă a trupei DJ Project, în perioada 2003 – 2009, locuiește de șase ani în Corbeanca, în Paradisul Verde. În ultimele două luni, ea și-a postat adesea pe conturile sociale fotografii și filmulețe din casă, dar și din curte, devenind astfel ținta hoților.

Fanii i-au trimis mesaje de încurajare, inclusiv vedetele, care, pot deveni și ele oricând ținta hoților, după ce s-au expus, pe micul ecran sau pe Internet, cu cadre din locuințele de lux, scrie click.ro.

Visits: 22

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *