Tim Drone

Magazinele Ikea România se redeschid pe 15 mai. Măsurile anunțate pe perioada stării de alertă

Toate magazinele Ikea se vor deschide începând cu data de vineri, 15 mai. Însă, restaurantele și locurile de joacă dedicate copiilor din incinte, vor rămâne închise până la noi directive. De asemenea, reprezentanții Ikea au anunțat și măsurile pe care le vor lua pe perioada stării de alertă.

Ce măsuri se vor implementa în magazinele Ikea în starea de alertă

Începând de pe 15 mai, magazinele Ikea din România se vor deschide, în conformitate cu deciziile Guvernului privind relaxarea măsurilor de restricție. Toate magazinele au fost închise începând de pe data 20 martie.

Reprezentanții Ikea au anunțat că magazinele vor funcționa în conformitate cu recomandările autorităților și instituțiilor relevante. Astfel, cumpărăturile vor fi organizate, în așa fel încât să fie respectate toate măsurile de siguranță recomandate. Mai exact, se va respecta regula distanțării sociale, se vor dezinfecta în mod frecvent magazinele și se vor purta echipamente de protecție.

ikea, masuri, 15 mai, stare de alerta

Ce măsuri se vor implementa în magazinele Ikea în starea de alertă

Magazinele Ikea Băneasa și Ikea Pallady vor fi deschise de luni până duminică, în intervalul orar 10:00 – 21:00. Însă, restaurantele, Bistro-urile și locurile de joacă dedicate copiilor rămân închise  momentan.

De asemenea, reprezentanții Ikea au mai anunțat că serviciul de livrare a produselor direct acasă, fără contact direct, pentru clienți, rămâne în continuare valabil. Și ridicarea produselor comnadate online din Ikea Băneasa și Pallady va rămâne gratuită. În plus, se vor redeschide și centrele de colectare din Iași, Constanța, Timișoara și Cluj.

Ikea este o companie privată care comercializează mobilier casnic. Compania a fost fondată în Suedia, dar este deținută de către o fundație olandeză, controlată de către familia Kamprad. Inter Ikea Systems B.V. este proprietarul și francizorul mărcii comerciale Ikea. Este o companie suedeză cu birouri în Olanda, Suedia și Belgia.

Marca Ikea a fost înregistrată în anul 1943 în Suedia. Majusculele din denumirea IKEA provin din inițialele numelui fondatorului: Ingvar Kamprad și de la numelui localității în care s-a născut: Agunnaryd.

Visits: 14

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *