Tim Drone

Noutăți Netflix. Creatorul serialului fenomen La Casa de Papel revine cu White Lines. Când va avea loc lansarea

Cel care a creat serialul fenomen ”La Casa de Papel”, Alex Pina, aduce o nouă producție pe Neflix. Este vorba de ”White Lines”, o dramă povestită pe parcursul a 10 episoade.

Creatorul serialului fenomen La Casa de Papel revine cu White Lines

Noul serial al lui Alex Pina debutează vineri, 15 mai, potrivit paginadeseriale.ro

White Lines prezintă povestea unei femei, al cărei frate, originar din Manchester, dispăruse în urmă cu 20 de ani, în Ibiza. Bărbatul era un DJ legendar și participa la tot felul de petreceri pe frumoasa insulă.

Corpul său este descoperit după 20 de ani, iar sora lui revine în Ibiza pentru a afla misterul morții acestuia. Căutările pe care le face o duc într-o lume a cluburilor și drogurilor, iar minciunile, trădările și mușamalizările sunt la tot pasul. În timp ce oamenii își trăiesc viața la limită, femeia este nevoită să se confrunte cu părțile ei întunecate, din cauza diferitelor situații prin care este nevoită să treacă, pentru a afla adevărul despre moartea fratelui ei.

Noutăți Netflix. Creatorul serialului fenomen La Casa de Papel revine cu White Lines. Când va avea loc lansarea

Noutăți Netflix. Creatorul serialului fenomen La Casa de Papel revine cu White Lines. Când va avea loc lansarea

Filmările au durat mai puțin de jumătate de an

Filmările la serialul ”White Lines” au început în iunie 2019 și s-au terminat în octombrie. Locațiile alese de producător sunt, în general,  destinații de vis pentru turiști: Insulele Baleare, inclusiv Mallorca și Ibiza.

Serialul are 10 episoade cu o durată de 60 de minute fiecare.

Din distribuție fac parte nume cunoscute precum: Laura Haddock (Guardians of the Galaxy, Transformers: The Last Knight), Marta Milans  (Shazam, The Pier), Juan Diego Botto (Good Behavior), Nuno Lopes (Saint George, Lines of Wellington), Daniel Mays (Line of Duty, Rogue One: A Star Wars Story), Laurence Fox (Victoria, Lewis) și Angela Griffin (Turn Up Charlie, The Detail).

Serialul este regizat de Nick Hamm, Luis Prieto, Ashley Way și Alvaro Brechner.

Alex Pina este numele de care se leaga succesul memorabil al serialului, La Casa de Papel. Are 52 de ani, s-a nascut la Pamplona și a absolivit Universitatea de Stiinte si Informatii Publice din Navarra.

La începutul carierei a fost jurnalist si a lucrat pentru mai multe publicatii si agentii de stiri din Spania. In anii ’90 a facut saltul spre televiziune si a devenit scenarist. A fost doar saltul necesar pentru o cariera care astazi l-a transformat intr-un super star in Spania.

Visits: 14

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *