Tim Drone

Pavel Bartoș, afectat financiar din cauza coronavirusului. „S-au anulat concerte, spectacole, evenimente”

Pavel Bartoș a stat două luni în izolare, alături de familia și, la fel ca și în cazul altor vedete, și el a fost afectat financiar. Actorul nu a dezvăluit ce sumă de bani a pierdut, însă a recunoscut că a existat o gaură în buget.

Pavel Bartoș

„O gaură în buget a creat tuturor artiștilor din România – s-au anulat concerte, spectacole, evenimente. Dar, pentru mine, mai importantă este sănătatea mea și a celor dragi mie. Restul le mai recuperăm!”, a declarat Pavel Bartos într-un interviu pentru jurnaliștii de la ciao.ro, citat de Libertatea.

Prezentatorul mărturisește că pandemia l-a îngrijorat. „Atunci când la nivel mondial se iau atâtea măsuri de precauție, atâtea restricții, nu ai cum să nu te panicheze puțin. Dar am încercat să mă informez cât mai corect pentru a găsi cele mai bune opțiuni în ceea ce mă privește pe mine și familia mea și a ieși sănătoși din această perioadă. În cazul meu, am încercat să văd partea plină a paharului: m-am bucurat două luni din plin de a mea familie”, a mai spus Bartoș pentru sursa citată.

Visits: 72

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *