Tim Drone

Haaland: 9 meciuri, 10 goluri, 11 cuvinte!

Erling Haaland își continuă sezonul impresionant la Dortmund și a marcat în derby-ul cu Schalke al 10-lea gol al său pentru Borussia. Totuși, interviul său de după meci a fost unul bizar.

Haaland a fost întrebat după meci de ce a ales să meargă alături de jucători în fața tribunelor goale pentru a saluta suporterii care.. nu erau acolo. Haaland a răspuns scurt: „De ce nu?”.

Reporterul a insistat: ”A fost acesta un mesaj pe care ați vrut să-l transmiteți?”. Haaland a răspuns: ”Da”. Dialogul a continuat: ”Care este acel mesaj?”. Norvegianul a răspuns din nou: ”Pentru fanii mei”. Reportul i-a spus lui Haaland că suporterii sunt totul pentru el iar el a aprobat: ”Da, chiar sunt”. Probabil cel mai scurt interviu post-meci din istorie

Victoria celor de la Dortmund este una extrem de importantă în contextul luptei pentru titlu. Echipa lui Lucien Favre s-a apropiat așadar la doar două puncte de liderul Bayern Munchen. Bavarezii au însă un meci în minus, ei urmând să se deplaseze mâine la Union Berlin.

Totuși, în mod normal un astfel de succes cu marea rivală Schalke ar fi fost savurat de 80.000 de fani dar mai ales de cei 25.000 din celebra peluză a Zidului Galben. Tribunele au fost însă goale din cauza pandemiei de coronavirus iar jucătorii le-au dus lipsa fanilor.

După partidă jucătorii au hotărât să mențină obiceiul de a saluta suporterii chiar dacă tribunele erau goale, ca un omagiu și semn de recunoștință pentru cei care au fost mereu acolo pentru ei, conform eurosport.ro.

Visits: 8

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *