Tim Drone

Vedetele din România care au fost infidele și au pățit-o urât. Nume imense printre ele. Povestea ”tunsorii” Geaninei Ilieș

Infidelitatea sau implicarea în căsniciile altora le-a costat scump pe unele vedete de la noi. Pe lângă faptul că acțunile lor au ajuns în presă și în mediul online, ele au fost nevoite să suporte răzbunări crunte, iar Impact.ro vă prezintă topul femeilor care au fost nevoite să suporte consecințe grave, ba chiar abuzuri.

Ele sunt vedetele din România care au pățit-o după ce au fost prinse în fapt

Loredana Chivu e doar ultima dintr-un șir extrem de lung de vedete care au pățit-o din cauza geloziei. Ea s-a ales cu mașina incendiată, dar altele au pățit-o și mai rău.

Sursă foto - Wowbiz

Sursă foto – Wowbiz

Geanina Varga Ilieș

În 2011, Geanina Varga divorța de soțul său, milionarul Irinel Varga, cu care are un băiat în vârstă de 14 ani. Pe atunci, presa scria îndelung despre faptul că fostul fotomodel și-ar fi înșelat soțul cu un alt potent om de afaceri, Oliver Arhirescu. Irinel ar fi aflat că soția lui a plecat la Paris și i-ar fi dat o mamă de bătaie. Mai mult, pentru a se răzbuna, el ar fi tuns-o, apoi a povestit jurnaliștilor întreaga poveste. În prezent, cei doi sunt în relații bune și se consultă permanent cu tot ceea ce ține de fiul lor.

Sursă foto - fanatik.ro

Sursă foto – fanatik.ro

Daniela Crudu

În luna februarie a acestui an, Daniela Crudu a primit o bătaie soră cu moartea și a ajuns la spital cu fața tumefiată. Fosta asistentă TV ar fi primit o corecție din partea iubitului croat, după ce ar fi flirtat în club cu alți bărbați, chiar sub ochii bărbatului. Pentru ca Daniela să nu depună plângere la poliție, omul de afaceri i-a plătit vedetei o sumă consistentă de bani.

Sursă foto - Wowbiz

Sursă foto – Wowbiz

Oana Zăvoranu

În 2011, Oana Zăvoranu și Pepe divorțau cu scandal, iar motivul a fost chiar infidelitatea acesteia. Oana și-ar fi înșelat soțul cu un tânăr implicat în politică, Tudor Ionescu. Pentru a face rost de dovezi zdrobitoare, Pepe a spart conturile de socializare ale frumoasei brunete și a sustras, poze, discuții și filmulețe. Mai apoi, artistul s-a asigurat că toate aceste informații au ajuns în presă, dorind, astfel, să o discrediteze pe Oana. Pepe nu a recunoscut niciodată că el a fost cel care a dat publicității materialele indecente.

Sursă foto - libertatea.ro

Sursă foto – libertatea.ro

Roxana Dobre

Înainte de a deveni iubita lui Florin Salam, Roxana Dobre a fost timp de câțiva ani amanta lui George Văncică, un tânăr ce face parte din celebrul clan interlop Văncică, din zona Berceni. Soția acestuia, Mihaela, a aflat de infidelitatea soțului, așa că a pus la cale un plan de răzbunare. Astfel femeia a urmarit-o pe Roxana până într-un mall din București, iar acolo a scos din geanta o pungă cu fecale, cu care a frecat-o sârguncios pe față pe frumoasa brunetă. Totul în hohotele de râs ale prietenelor soției furioase, dar și ale trecătorilor. După ce s-a asigurat că Roxana a avut parte de umilința vieții ei, femeia a plecat liniștită spre mașină.

Visits: 84

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *