Tim Drone

Delia și soțul ei au încheiat colaborarea cu casa de discuri Global Records

Decizie-șoc în industria muzicală. După 4 ani de reușite și proiecte de top, Delia și soțul ei, Răzvan Munteanu, nu vor mai lucra cu Lucian Ștefan, fostul iubit al Innei, și manager al casei de discuri Global Records, scrie click.ro.

Delia și Răzvan Munteanu

În ultimii patru ani, Delia a fost pe val atât în topurile muzicale, cât și în televiziune, fiind jurată la emisiuni precum „iUmor” și „X Factor”, la Antena 1. În plus ea avut o colaborare excepțională în industria muzicală cu Global Records, casă de discuri cu cea mai rapidă evoluție și cu un portofoliu care include artiști precum INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Irina Rimes, The Motans, Alina Eremia, AMI, DJ Project, Minelli, Mark Stam. “Au fost 4 ani frumoși alături de Global Records, cu multă muzică și proiecte de care sunt mândră. Stay tuned for more!”, a mărturisit Delia.

Nici Răzvan Munteanu, soțul și managerul Deliei, nu va mai face parte din managementul diviziei care se ocupă de concerte, evenimente și endorsement de la Global. ”În ultimii 4 ani, m-am implicat în diverse proiecte de la Global: atât dezvoltarea firmei de booking național, endorsement, dar și zona de events și am contribuit la crearea primei agenții de influenceri din România. E timpul ca acum să mă focusez pe alte proiecte despre care voi comunica la momentul potrivit, însă voi rămâne aproape de Global pentru colaborări punctuale”, a spus Răzvan Munteanu. ”Le mulțumesc Deliei și lui Răzvan pentru încredere și pentru o colaborare frumoasă și le urez succes mai departe în ceea ce își propun” a spus Lucian Ștefan, CEO Global Records.

Ce a făcut Delia în ultimii patru ani

În cei patru ani de colaborare, Delia a lansat împreună cu Global Records piese devenite hituri, care au cucerit topurile radio și TV și s-au auzit pe scenele din toată țara în cadrul a sute de concerte. Solista a avut colaborări cu Carla’s Dreams, The Motans, Macanache, Grasu XXL sau Nane. Artista a susținut concerte sold out la Sala Palatului ”Psihedelia”, ”Acadelia”, a urcat pe scena de la Neversea pentru un show special și a fost implicată în proiecte pentru branduri mari. Anul acesta, Delia a lansat albumul ”7” și include piese precum ”Acadele”, ”Rămâi cu bine”, ”Weekend”, ”Să-mi cânți”. Delia a a obținut premii precum ”Best Show – Acadelia”, ”Favorite Artist” la The Artist Awards, ”Best Female Artist” și ”Best Personal Style” la Elle Style Awards.

Visits: 6

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *