Tim Drone

Dorian Popa și-a terminat vila, dar a dat și lovitura în afaceri: „900 de comenzi în 72 de ore”

Îndrăgitul solist a profitat de pauzele emisiunilor TV, ca să-și poată finaliza casa, curtea și piscina. Dorian Popa a povestit că a tras din greu în această perioadă de două luni, ca să termine deja celebra lui vilă din Domnești, care l-a adus la peste 300.000 de mii de euro, scrie click.ro.

Dorian Popa

De mai bine de doi ani, Dorian Popa (31 de ani) a investit în casa visurilor lui banii câștigați la concerte sau din proiecte TV. Și i-a ieșit, dar cu multe sacrificii, căci și-a rupt picioarele și spatele pe la reality-show-uri precum „Asia Express” sau „Ultimul trib”. Acum, după peste doi ani de muncă și două luni de izolare, actorul din “Sacrificiul” de la Antena 1 și-a terminat casa.

Pentru cei care nu știu, anul viitor, Dorian Popa va împlini 10 ani de când a debutat în showbiz, în serialul „Pariu cu viața” și în trupa LaLa Band.

„Izolarea, pentru mine, oricât de ciudat ar părea, a fost un mic ajutor de la Doamne Doamne. În sensul că am avut timp să fac mutarea mult așteptată în casa cea nouă, timp să stau pe capul echipei de construcții exact la detaliile finale (cele mai importante) și evident, nu în cele din urmă, timp să mă și bucur de acest nou capitol din viața mea! Site-ul meu de merch’uri (produse personalizate) este în plină dezvoltare. Iubesc lumea afacerilor, drept pentru care propriul magazin online îmi hrănește la fix această sete! Ideea inovatoare pe care eu încerc să o aduc acolo este un prim site de merch românesc, unde să găsești aproape orice îți dorești! Am lansat o colecție supranumită «de relaxare», care a mers excelent. Circa 900 de comenzi în 72 de ore! Cu Dumnezeu și multă muncă înainte!”, a povestit Dorian Popa, care face și vlog, este actor și cântăreț, dar și vedetă de televiziune, jurat în cadrul emisiunii “Next Star”.

Visits: 21

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *