Tim Drone

Horoscop luni, 18 mai. Gemenii primesc veștile pe care le așteptau de multă vreme

Cum arată horoscopul pentru această primă săptămână de când autoritățile au declarat stare de alertă pe tot teritoriul țării? Ce spun că ne rezervă?

Horoscop Berbec

Ești implicat în situații conflictuale, indiferent că vorbim despre relații de familie sau despre relații amoroase. Dar trebuie să își amintești că cel mai important lucru este să fii calm și îngăduitor.

Horoscop Taur

Se pare că îți merge bine în plan profesional. E o zi bună pentru a face planuri de viitor. Cel mai important este să știi să recunoști când ai nevoie de ajutor, chiar daca vorbim despre ceva din viitor la care nu te vei descurca singur.

Horoscop Gemeni

Ai probleme în relație, dar nu dispera. Fii calm și răbdător! Această zi îți poate aduce răspunsurile pe care le cauți de multă vreme. Vei primi azi o veste la care nu te așteptai, dar care știai că o să vină, în adâncul sufletului tău.

Horoscop Rac

Vei face mari schimbări de ordin vestimentar. Lasă-te purtat de soartă și fii îndrăzneț. S-ar putea, ca seara, să primești o veste extraordinară, fie din zona de profesională, fie în ceea ce privește relația sentimentală.

Horoscop Leu

Răbdarea este cheia succesului. Dacă te grăbești să faci o schimbare, ar fi bine să mai aștepți puțin. Deocamdată nu este momentul să te gândești la asta.

Horoscop Fecioară

Vei afla că se dovedește a fi chiar distractiv să împingi lucrurile de la tine, într-o direcție nouă. Ai putea să faci un obicei din asta. E o perioadă oportună să înveți.

Horoscop Balanță

Se poate ca această perioadă să fie pentru tine cel mai bun moment în care să te reinventezi. Profită la maximul de această minunată zi și privelte viitorul ca pe ceva frumos, pentru că așa va fi.

Horoscop Scorpion

Acordă mai multă atenție celor din jurul tău. Mai dă un telefon, din când în când prietenilor pentru a te reconecta cu ei.

Horoscop Săgetător

Cineva este dispus să te ajute cu programul la muncă, să facă anumite ajustări care să fie în avantajul tău. Ai ocazia să demonstrezi însă, în continuare, la fel ca până acum, că esti un om indispensabil și că tu poți. Arată-le ce poți!

Horoscop Capricorn

Vei avea o mică problemă de ordin financiar, însă este foarte important să știi că aceasta se va rezolva. Nu te îngrijora.

Horoscop

Vrei neapărat ca ceilalți să fie impresionați de performanțele tale deosebite, însă, în loc să îți folosești toată energia pentru persoane care nu prea acordă mare importanță muncii tale, ar fi mai indicat să ai o abordare cât mai simplă.

Horoscop

Tot ce ai nevoie chiar acum este ceva odihnă. Reprogramează o întâlnire de care te temi să o ai pentru că ești foarte obosit și stresat.  Nu uita să ajutor pentru a duce la bun sfârșit un proiect important.

Visits: 22

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *